Onze favoriete camperreis door Zwitserland

Bergpassen, alpenweides en mooie steden

Saint-Ursanne | Travelhome Campervakanties
Tijdens deze 23-daagse camperreis door Zwitserland geniet je van een overweldigend natuurlandschap vol imposante bergtoppen, afgelegen alpenweiden, glinsterende helderblauwe bergmeren, bruisende steden, afwisselende fauna, uitgestrekte gletsjers, knusse authentieke dorpjes en prachtige bergpassen; Zwitserland heeft het werkelijk allemaal.  

 

Zwitserland, gelegen in het midden van Europa, kenmerkt zich o.a. door de Zwitserse Alpen die zich uitstrekken van het noordoosten tot aan het zuidwesten. Buurlanden Duitsland, Frankrijk en Italië omringen het kleine overzichtelijke land en zorgen voor invloeden die je tijden de camperreis verder kunt ontdekken.  

 

Begin de eerste dag met een bezoek aan de prachtige stad Zürich. Wanneer je kiest om met de trein naar Zürich te reizen ben je wat later op de dag in Zürich. De stad staat bekend om zijn eeuwenoude straten en zijn rijke stad waar de levenskwaliteit erg hoog ligt. Bezoek Paradesplatz dat bekendstaat om de duurste plekken ontroerend goed van Zwitserland en het epicentrum van de Zwisterse banksector. Wil je een fantastisch uitzicht over de stad? Bezoek dan de Üetliberg dit is Zürich's eigen berg waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad en het meer, ook kan je hier prachtige wandelingen maken.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen