Pacific Rim National Park

Op Vancouver Island ligt het nationale park Pacific Rim. Dit park biedt prachtige natuur voor eindeloze wandelingen. Het landschap van Vancouver Island is erg veelzijdig en biedt veel verschillende vergezichten. Kilometerslange stranden maar ook eindeloze regenwouden zorgen voor ongelofelijk veel mogelijkheden. Ook kinderen zullen zich hier goed vermaken; krabben en zeesterren vangen op het strand kan hier volop worden gedaan.

BEZIENSWAARDIGHEDEN PACIFIC RIM NATIONAL PARK

Maak prachtige wandelingen over het strand en neem je verrekijker mee; misschien zie je wel een walvis of verschillende bijzondere vogels! Pacific Rim heeft een verbluffend breed strand waar je bijvoorbeeld kunt gaan vliegeren, het kan hier namelijk hard waaien. Trek goede schoenen aan, het liefst hoge en waterbestendige, het kan namelijk vrij drassig zijn in Pacific Rim National Park. Als je hoge kaplaarzen aantrekt kun je een stuk de zee in lopen om daar op zoek te gaan naar zeesterren, krabjes en andere dieren. Bij goed weer gaan sommige lokale bewoners surfen in de Stille Oceaan.

Ga je liever de bossen in? Wees dan niet getreurd want ook dat biedt het Pacific Rim National Park. Er zijn eindeloze regenwouden en prachtige landschappen die je onderweg tegen zult komen. Ga lekker picknicken in de natuur en geniet van de rust.

Ga je graag met een begeleide tour met gids dit park bezoeken? Bezoek dan het Visitors Center en vraag naar de mogelijkheden, zij hebben goede tips over wat je kunt bekijken in de omgeving.

JOUW CAMPERREIS DOOR WEST-CANADA

Pacific Rim National Park kun je in een paar dagen goed combineren met het stadje Victoria, dit pittoreske stadje is erg sfeervol en is zeker een bezoek waard bij een reis naar Vancouver Island. Wanneer je op het eiland bent kun je ook Nanaimo, Tofino en Port Hardy bezoeken.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties