Port Hardy

Gelegen in British Columbia ligt het kleine stadje Port Hardy. Port Hardy bevindt zich in het noorden van Vancouver Island. Vancouver Island staat bekend om zijn gevarieerde landschap, wandelaars en toeristen kunnen hier dan ook volledig uit de voeten.

BEZIENSWAARDIGHEDEN PORT HARDY

Port Hardy wordt met name bezocht door toeristen. Veel toeristen reizen vanuit Port Hardy met de ferry naar Prince Rupert, een stadje op het eiland Kaien. Onderweg vaart men over de Inside Passage, een populaire route voor reizigers naar Skagway, Alaska. Hier komt men veel bijzondere dieren tegen zoals walvissen, arenden, beren en meer! Een ferry naar Prince Rupert duurt ongeveer een gehele dag.

Port Hardy is een echte havenstad en staat geheel in het teken van het marine leven. Je zult hier visrestaurants vinden waar je heerlijk kunt genieten van verse gerechten met een prachtig zicht op de haven. Naast de visrestaurants is er in Port Hardy ook het Quatse Salmon Stewardship Centre. Dit informatie centrum biedt alles wat je wilt weten over zalm, dit klinkt misschien niet erg interessant maar toch zijn er vele feiten die je echt zullen verbazen! Een interessante tussenstop en zeker een bezoekje waard.

Bij Port Hardy kun je geweldige tours boeken. Ga bijvoorbeeld walvissen spotten met een Whale Watching tour, dit is een absolute aanrader indien je nog nooit oog in oog bent gekomen met deze bijzondere dieren! Een gids aan boord kan je meer vertellen over deze bijzondere dieren en het gebied.

UW CAMPERREIS DOOR WEST-CANADA

Bij jouw bezoek aan Port Hardy kun je ook Nanaimo, Tofino, Pacific Rim National Parken Victoria op Vancouver Island bezoeken.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties