Rondreis magisch Finland

Tijdens deze 8-daagse camperreis ontdek je het land van duizend meren. Finland is één van de Scandinavische landen en perfect per camper te ontdekken. Deze routesuggestie kent de ideale mix van cultuur en natuur. 

 

Met de camper doorkruis je vanuit bruisend Helsinki het merendistrict, kom je langs oneindige bossen, woeste bergen en een van de grootste archipels ter wereld. Met een beetje geluk spot je het Finse wildlife. Wolven, beren en rendieren kun je zomaar tegenkomen in de verschillende nationale parken. Overnacht midden in de natuur in een schuilhut bij Viikisimo en kom oog in oog te staan met beren. Bezoek Nationaal Park Patvinsuo en zie de talloze vogels over de uitgestrekte hoogvenen trekken. Uitgestrekte wouden worden afgewisseld met groene beboste heuvels en talloze meren.

 

Het echte rustieke en authentieke Scandinavische landschap ontdek je in Koli National Park. Vergeet niet om te genieten van de Scandinavische vrijheid om rond te dwalen. Het Finse Everyman’s right geeft je de vrijheid om te overnachten midden in de natuur. Kortom: genoeg om te ontdekken tijdens deze 8-daagse rondreis!

8 dagen, ca. 2000 km
startpunt: Helsinki

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties