Sicilie

La Trinacria, de driehoek, voor de punt van de laars in Italië! Een prachtig eiland waar je naar hartenlust kunt rondtoeren met de camper. Omdat het een eiland is, komt het bij de meeste mensen niet meteen op als camper bestemming. Maar niets is minder waar. Sicilië leent zich uitstekend voor een geweldige roadtrip! Prachtige natuur, hoge bergen en geweldige stranden. Maar ook fascinerende architectuur en cultuur in de sfeervolle dorpjes en stadjes maken dit eiland uniek. Door de gunstige ligging mdden in de Middellandse zee is het eiland in de geschiedenis voortdurend bezet geweest door verschillende overheersers. En elk van hen heeft iets aan het eiland bijgedragen. Daardoor is er zoveel afwisseling met een schat aan geschiedenis. 

Ook de actieve reizigers hoeven zich hier niet te vervelen. Je kunt de Etna beklimmen, dit is na de Stromboli de actiefste en hoogste vulkaan van Europa. Maar ook een prachtige wandeling maken door de Alcantara kloof mag niet van je to do lijst ontbreken.

CAMPERREIS DOOR SICILIE

Je hebt een actieve dag achter de rug. Vanochtend al vroeg uit de veren om de Etna te beklimmen. En wat heb je genoten van de tocht. Je hebt prachtige landschappen gezien en genoten van het indrukwekkende uitzicht! Nadat je onderweg gestopt bent bij een typisch Siciliaans restaurantje en genoten hebt van een heerlijke pasta ben je nu aangekomen op de camping en geniet je van de rust. Lekker met de voetjes omhoog bijkomen voor de camper en terugkijken op dit mooie avontuur.

CAMPER HUREN IN CATANIA

Je kunt een camper ophalen in Catania. De camperhuur wordt hier aangeboden door McRent een gerenommeerde verhuurmaatschappij. Ze zullen je hier hartelijk ontvangen en vriendelijk op weg helpen met je huis op wielen. De campers zijn van alle gemakken voorzien en variëren in grootte. Van een compacte 2 persoons camper tot een ruime 6-persoons camper, er is voor iedereen een geschikt model te boeken. 
 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties