Dalsnibba

Op zoek naar een spectaculair uitzicht als je een camper in Noorwegen gaat huren? De Dalsnibba is Europa’s hoogste uitzicht op een Fjord vanaf de weg. Een spectaculair uitzicht over de toppen van de Fjorden is hier, mits het helder weer is, gegarandeerd. Als je met de camper vanuit Geiranger richting Kaupanger aan het Sognefjord gaat kom je langs een prachtige route. Richting de hoge toppen van de Dalsnibba maak je met de camper een stop op het hoogste punt en geniet van het uitzicht vanaf de Dalsnibba skywalk. Je bent hier zo’n 1500 meter boven zeeniveau. 

Als je je route met de camper verder vervolgd en wat afzakt geniet je van de prachtige uitzichten en de rust. Een tip… vergeet niet om vooraf in Geiranger met de camper te tanken… want tijdens deze route kom je geen dorpen en tankstations tegen.

Vervolgens kom je bij het Jostedalsbreen nationaal park dat volledig bedekt is met de Jostedalsbreen gletsjer, de grootste gletsjer op het vaste land van Europa. Deze gletsjer ligt erg hoog en is daardoor niet overal goed te zien. Maar bij de Boyabreen, aan de zuidkant van het nationaal park, kun je stoppen om hem van dichtbij te kunnen bekijken met aan de voet van de gletsjer het ijsmeer. Parkeer de camper en maak een prachtige wandeling. Wat is er nou meer genieten tijdens een camperreis dan een stop te kunnen maken en vanuit je campingstoeltje het adembenemende uitzicht te bewonderen?
 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties