3.30.1.1@P-CD06 (210121 0802)

Voss

De ultieme buitensport en adrenaline plaats! Hier kun je je helemaal uitleven met extreme sporten zoals Raften, Mountainbiken, Paragliden en zelfs parachute springen. Bij Voss ligt ook een fantastisch klimpark, Het High Rope Park, waar iedereen vanaf minimaal 1 meter lang, kan klimmen en klauteren. Bij dit park kun je ook Ziplinen maar hiervoor dien je minimaal 1,40 meter lang te zijn. Op de website van Voss active kun je alle informatie terugvinden www.vossactive.no 
In Voss ligt ook een groot treinstation met een rechtstreekse verbinding met Bergen. Binnen 1,5 uur sta je in het centrum van Bergen!

 

Op de camperroute van Oslo naar Bergen is Voss een geliefde tussenstop. Vanuit Voss kun je verschillende uitstapjes maken zoals de treinreis Voss - Myrdal- Flam. De trein voert je over de legendarische Flambaan. Ook is het heel goed mogelijk om vanuit Voss met de camper een dagje naar Bergen aan de kust te gaan. Een bekende Noorse uitspraak is dat wanneer het regent in het binnenland, het aan de kust mooi weer is en omgekeerd.

EEN CAMPER HUREN IN ELK SEIZOEN

Zowel in de winter als in de zomer is er genoeg te beleven wanneer je een camper huurt.
In de winterperiode is Voss een populair skigebied voor zowel Noren als toeristen. Het betreft een compact en goed georganiseerd skigebied met een twaalftal liften en pistes voor zowel beginners als ver gevorderden. Mocht je in het juiste seizoen naar Noorwegen gaan en een skiliefhebber zijn, dan is het heerlijk om een aantal dagen te genieten op de piste.

In de zomermaanden vind je in Voss een prachtig groen gebied waar je heerlijk kunt wandelen en kunt genieten van het natuurschoon en wilde dieren. De bergen, valleien en bossen zorgen voor een uniek stukje ongerepte natuur wat een interessante vogelpopulatie met zich meebrengt. Naast wandelen kun je hier in de zomermaanden ook goed skydiven, bungeejumpen en paragliden. De waterliefhebbers kunnen meedoen aan tal van watersporten en –activiteiten.

In Voss ligt het dorpje Vossevangen wat tevens het centrum van de omgeving vormt. Hier kun je een lekker hapje eten en jezelf tegoed doen aan een stukje Noorse cultuur.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties