Ben Nevis

In de Schotse Hooglanden, aan de voet van het stadje Fort William vind je de hoogste berg van Groot Brittannië. De top van Ben Nevis is maar liefst 1345 meter hoog. Vanaf de top heb je een panoramisch uitzicht op de gehele omgeving.

WANDELEN BIJ DE BEN NEVIS 

De Ben Nevis is geliefd onder vele reizigers. Het landschap is ruig met wilde pieken, smalle rotsformaties, en steile bergwanden. In het dal vind je bossen, rivieren, watervallen en alpine weiden. Een prachtige omgeving! Duizenden reizigers bezoeken jaarlijks de berg en de echte sportievelingen en beoefende wandelaars wagen een klim naar de top. Vlakbij de berg vind je het visitor center en hier kan je je camper parkeren voor een bezoek aan de berg. Laat je goed informeren over welke wandeling bij je past en welke uitrusting je hier voor nodig hebt. Wil je de top beklimmen? Vanaf het visitor center start het wandelpad en de top bereik je in zo’n 8 uur. Check wel altijd het weer voordat je op pad gaat. Het weer kan namelijk snel omslaan in Schotland.

Na je wandeling is het heerlijk om even bij te komen op het terras van de Ben Nevis Inn, ook harstikke leuk voor de niet wandelaars natuurlijk!

BEZOEK BEN NEVIS TIJDENS JE CAMPERREIS

Door de gunstige ligging van de berg in het zuidwesten van Schotland kom je tijdens je camperreis hoogstwaarschijnlijk wel in de buurt van Ben Nevis en Fort William. Blijf een paar dagen in deze prachtige groene omgeving. Je kunt je camperreis starten in de Schotse steden Glasgow of Edinburgh. Beide steden liggen op minder dan 3,5 uur rij afstand van Ben Nevis en Fort William. 
 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties