Camper huren in Alaska

Camper Huren Alaska

Start uw camperreis in Anchorage

Haal uw huurcamper op bij een van de vele verhuurders die zich in Anchorage bevinden. Breng een bezoek aan deze stad die bekend is om zijn industrie en Amerikaans defensiecentrum maar bovenal haar prachtige natuurrijke omgeving.
Neem een kijkje bij de culturele en historische tradities van de Alaska Native People en geniet van bergen, gletsjers, nationale parken en vele diersoorten.

Alaska Range

Reis met uw huurcamper door de unieke en overweldigende natuur, bezoek de Alaska Range een indrukwekkend natuurgebied wat tijdens uw camperreis door Alaska niet mag ontbreken!
Houdt uw ogen open tijdens uw rit door dit prachtige gebied, u zult namelijk vele diersoorten spotten zoals Grizzly beren, wolven en elanden. Ontspan en kom tot rust tijdens een wandeling door de bergen en geniet van het prachtige uitzicht van het uitgestrekte meer Lake Clark.

Kenai Fjords National Park

Maak tijdens uw camperreis een tussenstop bij één van de grootste ijsgebieden van de Verenigde Staten. Deze met sneeuw bedekte bergen, gletsjers, en fjorden zijn een spectaculaire beleving voor jong en oud.
Verken dit prachtige gebied per bootcruise en spot de meest uiteenlopende fantastische diersoorten zoals zeeleeuwen, beren, berggeiten, zeepapagaaien, walvissen en orka`s.

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist

Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Alaska camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Alle campervakanties in Alaska

Camper & Cruise Canada en Alaska

25-daagse of 28-daagse camper & cruisereis vanuit Vancouver. Geniet tijdens uw camperreis van de wonderschone natuur van West-Canada. Aansluitend stapt u aan boord van de Westerdam of Noordam en cruist u naar het ruige Alaska. Prijzen en vertrek op aanvraag!