Praktische Info - Canada

Ontdek je met

Joyce

Sophie

Loes

Susanne

Travelhome | Camper huren Canada | Credit: Mike Seehagel

Subway

Wellicht ga je binnenkort een camper huren in Canada. Heb je na een lange dag reizen met de huurcamper geen zin om zelf te koken, dan kun je altijd een bezoek brengen aan een van de vele fastfoodketens in Canada. Een daarvan is de fastfoodketen Subway. Deze van oorsprong Amerikaanse fastfoodketen is gevestigd over de hele wereld. In 1965 werd het eerste restaurant van Subway geopend in Amerika. Het concept van Subway liep zo goed, dat de eigenaren er een franchiseconcept van gemaakt hebben. Op dit moment heeft Subway meer dan 40.000 vestigingen over de hele wereld en overstijgt hiermee het aantal vestigingen dat de fastfoodketen McDonald’s heeft. Subway heeft in tegenstelling tot de meeste fastfoodketens geen hamburgers en friet op het menu staan, maar gezonde sandwiches. De slogan van de keten is dan ook `Eat Fresh’. Alle broodjes worden dan ook direct na bestelling vers bereid. Bezoek een van de vele restaurants van Subway tijdens jouw camperreis. 

Eten bij Subway tijdens jouw camperreis

Ga je een camper huren in Canada en wil je tijdens jouw verblijf lekker, snel en gezond eten? Dan is Subway een goede keuze. Met meer dan 2.000 vestigingen door heel Canada zul je Subway vast en zeker eens tegenkomen tijdens jouw camperreis in Canada. Het menu van de fastfoodketen bestaat voornamelijk uit sandwiches en salades, maar ze hebben ook een soort van pizza’s in het assortiment die flatizza genoemd worden. De flatizza is een vierkante pizza. Naast sandwiches is het bij Subway ook mogelijk ontbijt te halen of tussendoortjes zoals muffins.

Lekker en gezond eten tijdens jouw camperreis

Houd jij van gezond eten tijdens jouw camperreis? Bij Subway staat de term `gezond’ hoog in het vaandel. Dit is dan ook terug te zien in het menu, evenals op de website van de fastfoodketen. Op de website is veel informatie te vinden over de inhoud van alle producten. Zo staat er een lijst op de site waar de klant per product kan bekijken hoeveel calorieën het product telt, hoeveel proteïne het bevat, welke vitaminen er in zitten en nog veel meer. Dus redenen genoeg om tijdens jouw camperreis eens bij Subway te gaan eten.