Camper huren in Florida

Camper huren Florida

Het prachtige St. Petersburg en Clearwater gelegen in het westelijk deel van Florida zijn zeker een bezoekje waard. Maar ook in het oosten kunt u langs de kustlijn uitrusten op een van de mooie gouden stranden, waaronder Daytona Beach en Cocoa Beach. Het hoogtepunt is Miami South Beach waar u tijdens de rondreis in Amerika met de camper de glamour stad zult ervaren.

Walt Disney World, Universal Studios en meer


Liefhebbers van attractieparken kunnen in Walt Disney World, Orlando een onvergetelijke tijd beleven. Voor alle leeftijden zijn er spannende attracties te vinden. Ook gelegen in Orlando is Sea World, waar u kunt zien hoe onder andere ijsberen en pinguïns leven. Een bezoek aan Universal Studios mag ook niet ontbreken op uw camperreis. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe series en films tot stand worden gebracht. De kans is groot dat u een van uw favoriete series of films voorbij ziet komen!

Miami, glamour en de Florida Keys


Miami is gelegen in het exotische deel van Florida waar u tijdens de camperreis kunt genieten van het aangename klimaat en de zon. Deze stad kenmerkt zich door gebouwen in Art Deco stijl. De kleurrijke stad is een waar paradijs met vele shoppingcentra en spa centers.
Maar niets kan natuurlijk op tegen een duik in de helderblauwe zee en een bezoek aan de Florida Keys per huur camper. Voor duikers is de Florida Keys een plek die zeker niet overgeslagen mag worden. Voor mensen die geen ervaring hebben met duiken is het ook een mooie plek om te snorkelen. Tijdens het duiken of snorkelen kunt u het prachtige onderwaterleven bewonderen.

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist

Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Florida camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Florida en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Florida campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Top 3 campervakanties in Florida

In de meivakantie naar Florida

15-daagse reis Orlando retour. Ontdek de mooiste plekken van Florida in een camper van Cruise America. Bezoek de pretparken en de nationale parken van Florida met of zonder kids. Vertrek 19 t/m 28 april 2019!

* 4 personen is in deze aanbieding 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12jr. Exclusief: milieuheffing US$5,- excl. tax, transfer hotel - verhuurder & verhuurder - luchthaven, evt. verhoging in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen 

In de meivakantie naar Florida - Luxe

15-daagse reis Orlando retour. Ontdek de mooiste plekken van Florida in een luxe camper van Road Bear. Bezoek Everglades National Park, Daytona Beach of ga naar een van de pretparken van Florida met of zonder kids. Vertrek 19 t/m 28 april 2019!

* 4 personen is in deze aanbieding 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12jr. Exclusief: evt. verhoging in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen 

Meivakantie Florida met villahuur en luxe camper

15-daagse reis Orlando retour. Begin uw reis in een luxe camper van Road Bear en ontdek de mooiste plekken van Florida. Hierna is het tijd voor ultiem genieten in uw eigen villa met privé-zwembad. Voor de tweede week is er een auto inbegrepen. Vertrek april 2019!

* 4 personen is in deze aanbieding 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12jr. Exclusief: eindschoonmaak ca. €80,- en accommodatiebeschermingskosten ca. €55,- voor de villa, evt. verhoging in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen