Western Wonders

Ontdek de wonderen van het Westen

WESTERN WONDERS
Ontdek de wonderen van het westen 

  

Eind augustus begint in Campbell River de zalmtrek. Boek jij deze camperreis met beginpunt Vancouver tijdens de late zomer van 2023? Dan is de kans groot dat je bij deze plek op Vancouver Island beren spot! In tegenstelling tot wat sprookjes je willen doen geloven, zijn die namelijk niet gek op honing, maar op vis. 

 

Na je vlucht begint jouw camperreis in wereldstad Vancouver met een hotelovernachting. Op die manier heb je alle tijd om rustig te acclimatiseren! De volgende dag staat jouw camper klaar bij de verhuurder en begeef je je naar de ferry die je naar Vancouver Island brengt. Campbell River is niet de enige hotspot daar: wil je helemaal opgaan in de surfcultuur van Canada? Dan moet je op Chesterman Beach in Tofino zijn. Niet alleen kun je hier hoge golven pakken, je maakt er ook prachtige wandelingen waarbij je geniet van de uitgestrekte vlakte en de eindeloze zee. In Engelse sferen waan je je in hoofdstad Victoria, waar je de Butchart Gardens bezoekt en wandelt door de Sunken Garden, Rose Garden en Italian Garden.

 

Eenmaal terug op het vasteland rijd je met je huis op wielen langs alle hoogtepunten van West-Canada, zoals Banff National ParkJasper National Park en plaatsen als ClearwaterKamploops en Whistler. Op je 21e reisdag zit jouw Canadese avontuur er helaas weer op en vlieg je terug naar Amsterdam met een rugzak vol herinneringen.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen