Western Wonders

Ontdek de wonderen van het Westen

€ 1.629 p.p. i
Exclusief: Alle transfer met de verhuurder CanaDream, eventuele verhoging in de luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.

De rondreis begint in de metropool Vancouver. Deze camperreis laat je alle hoogtepunten zien van West-Canada zoals Banff National Park, Jasper National Park en plaatsen als Clearwater, Kamploops en Whistler.

 

Vergeet ook niet tijdens deze reis Vancouver Island mee te nemen, pak de ferry naar Campbell River wat ook wel de 'zalmhoofdstad van de wereld' wordt genoemd. Eind augustus begint hier de zalmtrek en beren komen dan ook graag vissen naar deze lekkernij. Vanuit Campbell River reis je door naar Tofino. Wil je helemaal op gaan in de surfcultuur van Tofino? Bezoek dan Chesterman Beach, je kunt hier prachtige wandelingen maken en genieten van de uitgestrekte vlakte en de eindeloze zee. Als laatste stop van je reis voordat je terugkeert naar Vancouver is Victoria. Waan je in de Engelse sferen van de hoofdstad Victoria waar een van de belangrijkste attracties de Butchart Gardens zijn. Je vindt er prachtige verschillende tuinen: Sunken Garden, Rose Garden, Italian Garden en de Japanese Garden. 

Op dag 21 van de reis moet je helaas je camper weer inleveren bij de verhuurder, dezelfde dag vlieg je nog terug naar Amsterdam met een koffer vol mooie en bijzondere herinneringen.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen