22-daagse camperreis West-Canada

Travelhomie Rick:

 

'In september 2023 begon ik, samen met mijn vriendin Nika, aan een drie weken durende reis naar West-Canada. Het was een reis vol primeurs: mijn eerste keer met een grote camper en onze eerste kennismaking met de ongerepte Canadese wildernis. We startten onze tocht in Calgary, waarna we een indrukwekkende route aflegden langs Banff, Jasper, Wells Gray Provincial Park, Whistler, Vancouver Island, Vancouver, Oliver en weer terug naar Calgary.

 

Het rijden met de camper was in het begin spannend, maar al snel wende het en werd het een deel van het avontuur. Canada trakteerde ons op zijn adembenemende natuur; we genoten van diverse hikes door de geweldige landschappen. Naast de prachtige wandelingen, vormde het spotten van wilde dieren zoals walvissen en elanden een onvergetelijke ervaring. Hoewel we geen beren tegenkwamen, was elke dag gevuld met nieuwe ontdekkingen en onverwachte wonderen. Al met al is onze reis door West-Canada een onuitwisbare herinnering.

 

Tip: zet tijdens deze tocht regelmatig eens de navigatie op snelweg vermijden. Dit geeft je een paar interessante routes zoals de Bow Valley Parkway en een prachtig alternatief voor de snelweg van/naar Calgary!'

periode: september 2023
afstand: 2950 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties