The best of Finland

Ontdek het Finse natuurschoon tijdens deze 16-daagse camperreis. Doorkruis met de camper het indrukwekkende merendistrict, kom langs oneindige bossen en woeste bergen.

 

Tijdens deze rondreis kom je langs de volgende belangrijke steden van FinlandHelsinki en Turku. Ook reis je af richting het sprookjesachtige Lapland waar je het Fins kerstthemapark gaat bezoeken in Rovaniemi. Met een beetje geluk spot je onderweg het Finse wildlife. Wolven, beren en rendieren kun je zomaar tegenkomen! Ontdek het echte rustieke en authentieke Scandinavische landschap in Koli National Park. Uitgestrekte wouden worden afgewisseld met groene beboste heuvels en talloze meren. 

 

Vergeet niet om te genieten van de Scandinavische vrijheid om rond te dwalen (everyman’s right) die je de vrijheid geeft om te stoppen bij de mooiste landschappen en te overnachten midden in de natuur. Start de camperreis in de bruisende hoofdstad Helsinki en geniet van het fantastische natuurschoon dat het land te bieden heeft. Kortom deze routesuggestie biedt de ideale mix van cultuur en natuur. 

16 dagen, ca. 3000 km
startpunt: Helsinki

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties