De populairste camperbestemmingen bij Travelhome

De populairste camperbestemmingen bij Travelhome

Door Simone van Veldhoven op 1 november 2019

Bij Travelhome zijn we 100% gespecialiseerd in rondreizen met een camper. Dat kan bij ons dan ook over bijna de hele wereld! Zo kan je bij ons een camper huren van Amerika tot aan in Australië, van zuidelijk Afrika tot aan in Japan en veel landen ertussenin! Maar er zijn twee bestemmingen die toch wel héél populair zijn onder onze reizigers. Welke dat zijn lees je hier!

Amerika én Canada staan bij Travelhome samen met stip op één als het gaat om de populairste camperbestemmingen. Binnen deze twee bijzonder mooie en veelzijdige landen is vooral het westen ontzettend populair bij onze reizigers.  
 

Een camperreis in West-Amerika

Zuidwest-Amerika is bezaaid met betoverende natuurparken en indrukwekkende wereldsteden. Zo streep je hier in een rap tempo een heleboel punten van je bucketlist af. Een helicoptervlucht over de machtige Grand Canyon, sterren spotten in Hollywood, de ruisende watervallen van Yosemite bekijken en fenomenale wandelingen maken tussen de rode rotsen van Zion National Park. Een camper is toch wel dé manier om dit gebied het allerbeste te verkennen. Zo rijd je met jouw hotelletje op wielen over de wereldberoemde Route 66 en kampeer je midden in de schitterende natuurparken. Een ervaring die niet te evenaren is!
 

Een camperreis in West-Canada

De ongerepte groene wildernis, besneeuwde bergtoppen, immense gletsjers, denderende watervallen, helderblauwe bergmeren, supervriendelijke bevolking en gezellige steden van West-Canada zijn het decor voor een onvergetelijke camperrondreis. Kamperen met de camper in eeuwenoude diepe wouden of aan de oevers van een mooi meer in de Canadese Rocky Mountains is voor veel van onze reizigers een droom die werkelijkheid wordt.
Wil je zelf een camperreis maken door Amerika of Canada? Laat onze reisexperts je helpen om jouw reisplannen verder vorm te geven. We stellen vrijblijvend een voorstel op maat voor je samen en geven je graag tips om jouw reis écht een onvergetelijke ervaring te laten zijn.