Overige reisonderdelen

Vraag je je af of je nog meer reisonderdelen zoals een cruise, ferry-overtocht of autohuur kan bijboeken bij Travelhome? Hier vind je het antwoord op deze vraag.
Q: Kan ik extra reisonderdelen bij reserveren? Zo ja, welke?
A: Ja, wij kunnen naast de camperhuur, hotel(s) en vliegreis ook voor je de treinreis (denk bijv. aan de Rocky Mountaineer en de trein tussen Washington D.C. en New York), een cruise naar bijv. Alaska of Oost-Canada, Caraïben, een ferry-overtocht zoals de Inside Passage en de ferry tussen het Noorder- en Zuidereiland in Nieuw-Zeeland maar ook diverse excursies in West-Canada, Alaska, Australië en Nieuw-Zeeland en autohuur naar al onze bestemmingen.
Q: Kan Travelhome ook mijn campings boeken?
A: Ja, dat kan zeker! Ook met dit onderdeel van de camperreis helpen we je graag, zodat je volledig onbezorgd en geheel voorbereid op reis kunt gaan. Wij kijken graag samen met jou naar dé perfecte route voor je camperreis, om zo een campingpakket op maat aan te kunnen bieden. Alles is mogelijk: boek alleen de campings via ons of kies ervoor om ook de excursies en/of ferry’s toe te voegen. 

Wij werken samen met gespecialiseerde agenten op de plaats van bestemming in Amerika en Canada. Op deze manier kunnen wij onze eigen, uitgebreide kennis van je bestemming combineren met de extensieve lokale kennis van onze agenten. Je ontvangt voor aanvang van de reis een tourboek, speciaal samengesteld voor de reis zoals deze voor je gereserveerd is. 

Heb je interesse in het laten verzorgen van de campings? Neem dan contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden en kosten kunnen bekijken.