Hotelovernachting

Is een eerste hotelovernachting verplicht? Kunnen jullie ook de hotelovernachting voor mij regelen? Zijn er nog bijkomende kosten bij mijn overnachting? Is ontbijt inbegrepen bij de hotelovernachtingen?
Q: Is een eerste overnachting verplicht?

Amerika en Canada
A: Ja, de camperverhuurders stellen een eerste overnachting voorafgaand aan de camperhuur verplicht. Wij raden dit overigens altijd aan na een lange vlucht zodat je uitgerust aan een camperreis kunt beginnen. Dit kan een hotelovernachting zijn maar ook een overnachting bij vrienden of familie.


Australië, Nieuw-Zeeland, Cuba en Japan
A: Nee, een eerste overnachting voorafgaand aan de camperhuur is niet verplicht. Wij raden dit wel altijd aan na een lange vlucht zodat je uitgerust aan een camperreis kunt beginnen.


Europa
A: Nee, een eerste overnachting voorafgaand aan de camperhuur is niet verplicht.

Q: Regelen jullie de hotelovernachting?
A: Ja, wij kunnen hotelovernachting(en) voor je verzorgen wanneer je ook de vlucht bij ons boekt. Wist je dat er zelfs voordelen zijn als je het volledige pakket bij ons boekt? We hebben al deze voordelen op een rijtje gezet.
Q: Waar kan ik het beste verblijven?
A: Dit is afhankelijk van de stad en aantal nachten verblijf in de stad. Wanneer je enkel een nacht in een stad verblijft alvorens je de camper ophaalt, raden wij het aan om een hotel nabij de luchthaven te kiezen. In de meeste gevallen kom je in de middag of avond aan en heb je een lange vlucht erop zitten. Daarnaast zijn de ophaallocaties van de verhuurders in de meeste gevallen gesitueerd in de buurt van de luchthaven. Wanneer je meerdere nachten in een stad verblijft is het altijd raadzaam om in het centrum te verblijven. 
Q: Hoe ga ik naar het hotel dat voor mij geboekt is? Hoe werkt dat met de transfer/shuttleservice?
A: In het geval je overnacht in een hotel nabij de luchthaven, biedt het hotel vaak als service een gratis shuttleservice aan. Deze shuttle rijdt af en aan om het halfuur. Het kan dus zijn dat je even moet wachten op de volgende shuttle. Overnacht je in een hotel in het centrum, dan kun je het beste met het openbaar vervoer gaan of een taxi/Uber te nemen naar het hotel. Wanneer je gebruik wil maken van een Uber moet je eerst de app downloaden. Indicatietarieven voor een taxirit kun je vinden op www.taxifarefinder.com.
Q: Hoe ga ik van de luchthaven naar het centrum/downtown?
A: Je kunt vanaf de luchthaven in de meeste steden met het openbaar vervoer naar het centrum gaan. Daarnaast kun je ook een taxi of Uber nemen. Indicatietarieven voor een taxirit kun je vinden op www.taxifarefinder.com.
Q: Zijn de hotelprijzen in mijn offerte definitief?
A: De hoteltarieven in je offerte zijn ter indicatie. Op moment van definitief reserveren bekijken we het uiteindelijke tarief voor de hotelovernachting(en).
Q: Zijn er nog bijkomende kosten bij mijn overnachting?
A: Bij veel accommodaties in Amerika betaal je ter plaatse een resort fee/urban fee/cleaning fee. Mochten deze kosten bij je reservering van toepassing zijn, doen wij ons best om jou hierop te attenderen. De kosten worden per kamer per nacht berekend.
Q: Is ontbijt inbegrepen bij de hotelovernachtingen?
A: Kamers worden geboekt op basis van logies. Maaltijden zijn dus niet inbegrepen. Het kan voorkomen dat enkele hotels een gratis ontbijt aanbieden. Dit kan verschillen van een eenvoudig continental breakfast (koffie/thee + broodje/muffin) tot een uitgebreid full American breakfast (ontbijtbuffet). Er kunnen geen reclamaties gedaan worden met betrekking tot maaltijden.