Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Eten & Drinken in Amerika

Wellicht ga je binnenkort een camper huren in Amerika. Dan is het natuurlijk wel fijn om wat meer te weten over het land, bijvoorbeeld over de gebruiken wat betreft eten en drinken. Tijdens jouw camperreis heb je verschillende mogelijkheden voor het eten. Je kunt boodschappen gaan doen bij een supermarkt en zelf lekker koken of bijvoorbeeld barbecueën, hier zijn de Amerikanen overigens gek op. Of je kiest ervoor om buiten de deur te eten bij een van de vele restaurantketens of bij een fastfoodrestaurant.

Uit eten in Amerika is vaak goedkoper dan in Nederland. Ga je tijdens jouw camperreis in Amerika uit eten? Houd er dan rekening mee dat porties in Amerika groter zijn dan we in Nederland gewend zijn. Kun je het eten wat je besteld hebt niet meer op? Dit is geen probleem, je hoeft je dan ook zeker niet bezwaard te voelen een doggybag te vragen. Dit is in Amerika heel normaal. Bestel je een glas drinken in een restaurant of fastfoodketen, dan is het vaak mogelijk om jouw glas zo vaak bij te vullen als je zelf wilt voor één vast bedrag.

TYPISCH AMERIKAANSE PRODUCTEN ETEN TIJDENS JOUW CAMPERREIS IN AMERIKA

Wil je tijdens jouw camperreis in Amerika typisch Amerikaanse producten eten? Een aantal van deze producten zijn onder anderen, muffins, donuts, cheesecake, sweet potato en cereals. De Amerikanen zijn hier gek op.

Een gewoonte in Amerika is dat er in elk restaurant standaard ketchup op tafel staat. Deze saus wordt door de Amerikanen bijna bij elk gerecht gegeten. In Amerika krijg je zelden groenten bij het eten. Mocht je dit graag willen dan moet je hier specifiek naar vragen.

Houd tijdens jouw camperreis rekening met het feit dat alcohol niet in elke staat is toegestaan. Het is dan ook niet in alle supermarkten verkrijgbaar. De minimumleeftijd voor het nuttigen van alcohol ligt met een leeftijd van 21 jaar hoger dan in Nederland.

Praktische info