Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Feestdagen Amerika

Ben je op camperreis in Amerika en wil je wat meer weten over de feestdagen in het land? Amerika kent net als vele andere landen op de wereld nationale feestdagen. De ene feestdag is wat bekender dan de andere, dit is dan ook te merken aan de mate waarin deze feestdag wordt gevierd in het land. Er zijn feestdagen die meer van regionaal karakter zijn en niet in het hele land even uitbundig gevierd worden. Ben je op camperreis in Amerika tijdens een feestdag, houd er dan rekening mee dat camperverhuurstations, postkantoren, banken, overheidsgebouwen, maar ook veel particulieren bedrijven zijn gesloten.

KUN JE JE CAMPER HUREN OP EEN FEESTDAG?

Op feestdagen kan het zijn dat het niet mogelijk is om je huurcamper op te halen of in te leveren bij de camperverhuur stations. Dit geldt ook voor het maken van een afspraak voor mogelijk onderhoud aan je huurcamper. Kijk hiervoor op de voorwaardenpagina van de verhuurder van jouw keuze. De camperverhuurder regelt automatisch dat dit niet mogelijk is op een feestdag. De dagen dat een camper verhuurstation is gesloten kun je terugvinden op de site camper.nl als je klikt op ‘aanbod’ en vervolgens ‘campers’.

EEN FEESTDAG MEEMAKEN TIJDENS JOUW CAMPERREIS?

Wellicht ga je binnenkort een camper huren in Amerika. Ben je tijdens een feestdag op camperreis? Dan is het een ervaring om deze feestdag mee te maken. Amerika kent vele feestdagen, elke feestdag wordt op zijn eigen wijze gevierd door de Amerikanen. Het is dan ook erg leuk om een van de feestdagen mee te maken als je op camperreis bent. Door het meemaken van een feestdag kun je de echte cultuur van het land ontdekken en natuurlijk mee feesten met de lokale bevolking. Ervaar de tradities, eetgewoonten en de achtergrond van de feestdag tijdens jouw camperreis.

Praktische info