Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Boxing Day

Boxing Day is in Nederland beter bekent als tweede kerstdag en wordt dus gevierd op 26 december. Op deze dag ontvangen werknemers een kerstpakket (Christmas box) van hun werkgever als dank voor hun service door het jaar heen. Hier komt dan ook de naam Boxing Day vandaan. Deze dag is ontstaan uit teken van liefdadigheid. Tegenwoordig wordt het gevierd met familiebezoeken en recreatieve uitstapjes. Ben je zelf op camperreis op Boxing Day? Dan kun je deze feestdag en de tradities zelf ervaren.

CAMPER HUREN TIJDENS BOXING DAY?

Boxing Day is een vrije dag in Amerika. Op feestdagen kan het zijn dat het niet mogelijk is om jouw camper op te halen of in te leveren bij de camperverhuurstations. Dit geldt ook voor het maken van een afspraak voor mogelijk onderhoud aan de huurcamper. Kijk hiervoor op de voorwaardenpagina van de verhuurder van jouw keuze. De camperverhuurder regelt automatisch dat dit niet mogelijk is op een feestdag. De dagen dat een camper verhuurstation is gesloten kun je terugvinden op de site camper.nl als je klikt op ‘aanbod’ en vervolgens ‘campers’.

BEN JE OP CAMPERREIS TIJDENS BOXING DAY?

Houd voorafgaand aan een camperreis rekening met eventuele feestdagen. Ben je op camperreis tijdens een feestdag, dan is het aan te raden jouw camping vooraf te reserveren. Op feestdagen gaan ook veel Amerikanen op camperreis in eigen land. Dit heeft als gevolg dat veel campings snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van een plekje op een camping is het aan te raden vooraf contact op te nemen met de camping.

Praktische info