Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Fastfoodketens in Amerika

Tijdens jouw camperreis door Amerika kom je zeker fastfoodrestaurants tegen. Fastfood en Amerika, dit zijn wel twee begrippen die niet misstaan naast elkaar. Amerika wordt ook wel hét fastfoodland genoemd. Fastfood oftewel gemaksvoedsel staat voor voedsel dat snel geserveerd wordt en in vergelijking met andere restaurants als goedkoop wordt gezien. Fastfood in Amerika bestaat vaak uit hamburgers, pizza’s en friet. Een aantal voorbeelden van bekende fastfoodketens in Amerika zijn: McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Jack in the box en In ’n out Burger. In Amerika zijn er veel verschillende soorten fastfoodketens die niet in dit stereotype beeld passen. Een voorbeeld van een fastfoodketen in Amerika die een ander product aanbied dan de bekende fastfoodketens is Long John Silver’s. Dit fastfoodrestaurant biedt visgerechten aan. Vaak wordt fastfood als ongezond gezien, maar tegenwoordig zijn er ook tal van fastfoodketens die ook ‘gezonde’ producten aanbieden. Een voorbeeld hiervan is de keten Subway die voornamelijk sandwiches en salades in het assortiment heeft. Ga tijdens jouw camperreis eens gezellig eten bij een typisch Amerikaans fastfoodrestaurant.

FASTFOOD TIJDENS JOUW CAMPERREIS

Ga je een camper huren in Amerika of bent je op camperreis door Amerika en heb je na een lange reisdag geen zin meer om zelf de pannen op het vuur te zetten, dan kun je altijd gaan eten bij een van de vele fastfoodrestaurants die Amerika kent. Een bijkomend voordeel van eten bij fastfoodketens is dat ze vaak beschikken over gratis WI-FI. Wil je tijdens jouw camperreis jouw social media up-to-date houden of even contact nemen met vrienden/familie? Dan is het erg handig om bij een van de fastfoodketens verbinding te maken met gratis WI-FI.

Houd tijdens jouw camperreis door Amerika rekening met het feit dat porties in Amerika over het algemeen groter zijn dan in Nederland. Mocht je jouw eten niet meer op krijgen, dan is dit geen probleem in Amerika, hier is het de normaalste zaak van de wereld om te vragen om een doggy bag. Zo kun je het eten wat je niet op krijgt mee naar jouw huis op wielen nemen. 
 

Praktische info