Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Subway

Wellicht ga je binnenkort een camper huren in Amerika. Een fastfood keten die je daar tegen kunt komen is Subway. Deze van oorsprong Amerikaanse fastfoodketen is gevestigd over de hele wereld. In 1965 werd het eerste restaurant van Subway geopend in Amerika. Het concept van Subway liep zo goed, dat de eigenaren er een franchiseconcept van gemaakt hebben. Op dit moment heeft Subway meer dan 40.000 vestigingen over de hele wereld en overstijgt hiermee het aantal vestigingen dat de fastfoodketen McDonald’s heeft. Subway heeft in tegenstelling tot de meeste fastfoodketens geen hamburgers en friet op het menu staan, maar gezonde sandwiches. De slogan van de keten is dan ook `Eat Fresh’. Alle broodjes worden dan ook direct na bestelling vers bereid.

ETEN BIJ SUBWAY TIJDENS JE CAMPERREIS

Ga je een camper huren in Amerika en wil je tijdens je verblijf lekker, snel en gezond eten? Dan is Subway een goede keuze. Met meer dan 25.000 vestigingen door heel Amerika zul je Subway vast en zeker eens tegenkomen tijdens jouw camperreis. Het menu van de fastfoodketen bestaat voornamelijk uit sandwiches en salades, maar ze hebben ook een soort van pizza’s in het assortiment die flatizza genoemd worden. De flatizza is een vierkante pizza. Naast sandwiches is het bij Subway ook mogelijk ontbijt te halen of tussendoortjes zoals muffins.

LEKKER EN GEZOND ETEN TIJDENS JOUW CAMPERREIS?

Houd je van gezond eten tijdens jouw camperreis? Bij Subway staat de term `gezond’ hoog in het vaandel. Dit is dan ook terug te zien in het menu, evenals op de website van de fastfoodketen. Op de website is veel informatie te vinden over de inhoud van alle producten. Zo staat er een lijst op de site waar de klant per product kan bekijken hoeveel calorieën het product telt, hoeveel proteïne het bevat, welke vitaminen er in zitten en nog veel meer. Dus redenen genoeg om tijdens jouw camperreis eens bij Subway te gaan eten.

Praktische info