Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Outlets in Amerika

Stel je plant een mooie campervakantie door Amerika. Je gaat genieten en een waanzinnig avontuur tegemoet. Waarschijnlijk verheug je je op de aanblik van de Rocky Mountains, de skyline van New York, of de vriendelijkheid van de Amerikanen. Maar tijdens een camperreis door Amerika kun je je ook laten verrassen door de waanzinnige outlets die Amerikanen hebben.

NAAR WAT VOOR OUTLET GA JE?

Amerikanen hebben verschillende soorten outlets. In de eerste plaats kennen Amerikanen een outlet zoals wij die kennen, waar restpartijen en incourante kleding wordt verkocht. Deze outlets zijn bij ontzettend veel mensen erg populair en als je met een camper door de Verenigde Staten van Amerika reist, moet je ook zeker een bezoek aan een dergelijke outlet meenemen.

Als Amerikanen dingen doen, dan overdrijven ze in onze optiek nog wel eens. Voor Amerikanen is dit vaak meer een kwestie van grote idealen, grote risico’s nemen en veel verwachten. Als je van plan bent een camper te huren in Amerika zul je deze gedachte tijdens jouw reis nog wel eens tegenkomen.

Op deze manier bouwen Amerikanen ook outlets. Amerikanen hebben waanzinnig grote outlets waar tegen heel scherpe prijzen (merk)kleding kan worden gekocht. Als je in staat bent om een dergelijke outlet te bezoeken tijdens een campervakantie en je houdt een beetje van winkelen, dan moet je je deze kans zeker niet laten ontnemen.

EEN ANDER SOORT OUTLET..

Outlet kan ook nog iets anders betekenen. Een outlet kan ook een winkel zijn die aan een fabriek is vastgeplakt. Deze outlets kom je hier in Europa minder vaak tegen, maar de Amerikanen hebben deze manier van verkopen nog meer in gebruik (deze manier van verkopen komt in Nederland overigens weer helemaal terug, maar dit terzijde). Als je jouw producten direct bij de fabriek kunt kopen scheelt dit aanzienlijk in de kosten. Deze manier van winkelen is echter niet zo aantrekkelijk als de manier van winkelen die in de alinea hierboven werd beschreven.

BEZOEK EEN OUTLETWINKELCENTRUM TIJDENS JE CAMPERVAKANTIE!

Er zijn ook complete outletwinkelcentra in Amerika. Als je van winkelen houdt en tijdens een camperreis kom je in een dergelijk winkelcentrum dan heb je het gevoel dat je creditcards tekort komt. Amerikanen kunnen heel erg overdrijven en helemaal in een winkelcentrum met alleen maar outletwinkels kun je het gevoel krijgen dat je alle producten gratis krijgt. Natuurlijk is dit niet zo. Deze outlets verkopen vaak producten die bij de normale retailwinkels niet meer te verkopen zijn en worden daarom in een outlet gedumpt.

Praktische info