Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Shopping Malls in Amerika

Als je een campervakantie door Amerika maakt dan wil je natuurlijk genieten van het land. En van het feit dat Amerikanen alles lekker groot doen. Als je een reis met een camper door Amerika maakt, sla dan de grote Amerikaanse Shopping Malls niet over. Eén voordeel hebben Shopping Malls sowieso: ze hebben waanzinnig grote parkeerplaatsen, dus er is zeker plaats voor de camper!

CAMPER HUREN IN AMERIKA? BEZOEK DE MALLS!

Shopping Malls in Amerika zijn sowieso al groot, maar er zijn er natuurlijk altijd die nog net even iets groter zijn dan de gemiddelde shopping mall. Wat dacht je bijvoorbeeld van de King of Prusia Mall, de grootste shopping mall van de Verenigde Staten, met een totaal winkeloppervlak van 259.500m2. Dit is een mooi winkelcentrum waar merken als Nordstrom, Lord & Taylor en JC Penny hun winkels hebben gehuisvest. Het winkelcentrum is relatief nieuw en er zitten in totaal 400 verschillende winkels. In deze winkels kun je ongetwijfeld het product vinden waar je naar op zoek bent. Er zijn toeristen die hele dagen in dit winkel rond kunnen lopen, andere mensen zullen dit verschrikkelijk vinden, maar een bezoekje is dit winkelcentrum wel waard. Het winkelcentrum is te vinden in de staat Pennsylvania, King of Prussia!

NET NIET DE GROOTSTE, OF TOCH WEL? THE MALL OF AMERICA

Een ander groot winkelcentrum is The Mall of America en dit is eigenlijk ook het grootste winkelcentrum van Amerika. Het is een beetje de manier waarop de oppervlakte berekend wordt die bepaald of dit het grootste winkelcentrum van Amerika is. Het winkelcentrum heeft namelijk een etage waar het Nickelodeon Universe zit, deze oppervlakte wordt niet meegerekend in de officiële statistieken en daarom is het helaas het tweede winkelcentrum van de Verenigde Staten. Het winkelcentrum beslaat nog steeds een oppervlakte van 258.000m2 en is daarmee niet zo heel veel kleiner dan het winkelcentrum King of Prussia!  Er bevinden zich wel meer winkels in dit winkelcentrum, namelijk 520! Dit winkelcentrum is gevestigd in Bloomington, Minesota.

Op drie:

Het derde grootste winkelcentrum van de Verenigde Staten is South Coast Plaza. Dit winkelcentrum is “slechts” 250.000m2 groot en huisvest 286 ondernemers. Het winkelcentrum is gevestigd in Costa Mesa in Californië.

Uiteindelijk maken die paar duizend vierkante kilometer ook niet uit…

Uiteindelijk zeggen al de vierkante kilometers ook weer niet zo heel veel. Zoals je al hebt kunnen zien, liggen dezen shoppingmalls verspreidt over het hele land. Ben je toevallig bij één van deze reuzen in de buurt, dan is het de moeite waard om er eens te gaan kijken! Er voor omreizen is echter niet nodig, want Amerika heeft nog veel meer hele grote winkelcentra waar je een indruk kunt krijgen van deze reuzen! Als je een camper huurt in Amerika kom je er zeker één tegen!

Praktische info