Nieuwe wegbrengcampers

Enkele malen per jaar ontvangt Travelhome van de verhuurders in Amerika en af en toe ook in Canada aanbiedingen voor nieuwe wegbrengcampers. Travelhome biedt dergelijke wegbrengcampers aan in samenwerking met de verhuurders omdat in het voorjaar een (groot) aantal campers van de ene naar de andere locatie verplaatst moeten worden. In veel gevallen komen de campers rechtstreeks uit de fabriek en moeten ze vanaf daar naar de verhuurlocaties gebracht worden. De fabriek is vrijwel altijd gelegen nabij Chicago, de inleverlocaties verschillen per verhuurder en aanbieding. Je test tijdens de reis de gloednieuwe camper en er wordt van jou gevraagd eventuele zaken die nog niet helemaal in orde te zijn te melden, zodat deze verholpen kunnen worden voordat de campers verhuurd gaan worden. 

Travelhome heeft geen inzicht in het aantal (nieuwe) campers dat per seizoen voor de verhuurders weggebracht moet worden, dit wordt door de verhuurders zeer kort voordat de wegbrengcamper wordt aangeboden aangekondigd. De lopende aanbiedingen voor nieuwe wegbrengcampers vind je op deze pagina aan de rechterkant terugen bij de bestemmingen Amerika en Canada onder het tabblad Reizen. Het kan zijn dat momenteel geen enkele wegbrengcamper op de website staat, normaliter zijn de reizen namelijk snel uitverkocht en staan ze slechts voor beperkte tijd online. Bij iedere nieuwe aanbieding wordt door Travelhome een digitale nieuwsbrief verstuurd, wanneer je jezelf hierop abonneert blijf je op de hoogte van de nieuwste wegbrengcamperreizen voor het komende seizoen

Aanvullende voorwaarden

Voor nieuwe wegbrengcampers gelden naast de Travelhome- en de ANVR voorwaarden ook aanvullende voorwaarden. Deze kun je ook terugvinden op het boekingsformulier, waar je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Bekijk deze voorwaarden

Veelgestelde vragen

Wat is Run of Fleet? Wanneer komen de wegbrengcampers? Is er een wachtlijst voor deze nieuwe wegbrengcampers? ZIjn alle campings geopend in het vroege voorjaar?

hier vind je er antwoord op

Reisverslag Kasper & Erna

19-daagse wegbrengcamperreis
Chicago - New York
Camperhuur: El Monte RV

lees dit reisverslag

Reisverslag Dick & Nancy

30-daagse wegbrengcamperreis
Chicago - San Francisco
Camperhuur: Road Bear RV

Lees dit reisverslag

Reisverslag Astrid & Erik

24-daagse wegbrengcamperreis
Minneapolis - Las Vegas
Camperhuur: Apollo/Star RV

Lees dit reisverslag

Reisverslag Freek & Sylvia

23-daagse wegbrengcamperreis
Chicago - Los Angeles
Camperhuur: El Monte RV

lees dit reisverslag