The Best of Finland - The best of Finland

THE BEST OF FINLAND
Vanuit Helsinki naar het merendistrict en sprookjesachtig Lapland
 

Het in Scandinavië gelegen Finland staat bekend om zijn vele meren, hete sauna's en het prachtige (sneeuw)landschap. Een huskytocht in Fins Lapland prijkt bovenaan de bucketlist van mening reiziger, net als het spotten van het noorderlicht. Maar ook in de zomer is Finland een heerlijke bestemming: neem een verfrissende duik en laat je in de zon opdrogen terwijl je uitkijkt over een uitgestrekt meer. Klinkt goed? De inwoners van Finland zijn niet voor niks het gelukkigste volk ter wereld!

 

Jouw huurcamper staat voor je klaar in Helsinki. Bepaal je eigen route en ontdek het Finse natuurschoon in je eigen tempo of volg onze routesuggestie en ontdek steden Helsinki en Turku, waarna je afreist richting het magische Lapland. Daar bezoek je het Fins kerstthemapark in Rovaniemi en ontspan je in een sauna. Onderweg geniet je van de Scandinavische vrijheid: de Finnen geloven dat de natuur van iedereen is en wildkamperen is toegestaan. Durf jij je camper te parkeren op een afgelegen plekje en te douchen in een beek? Een camping opzoeken kan natuurlijk ook: de gastvrije Finse bevolking zal je met open armen ontvangen.

 

Wanneer je onze routesuggestie volgt, doorkruis je het merendistrict, kom je langs oneindige bossen, woeste bergen en een van de grootste archipels ter wereld. Met een beetje geluk spot je het Finse wildlife: wolven, beren en rendieren kun je zomaar tegenkomen in de verschillende nationale parken. Het echte rustieke en authentieke Scandinavische landschap ontdek je in Koli National Park. Uitgestrekte wouden worden daar afgewisseld met groene beboste heuvels en talloze meren. 

 

Op de 16e dag van je reis zit jouw avontuur er weer op en lever je je camper in bij verhuurder Touring Cars in Helsinki.

 

Ben je al overtuigd? Wij wel: een camperreis door Finland, móet je eens meegemaakt hebben!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen