The best of Finland

Highlights, sprookjesachtig Lapland, merendistrict, Helsinki

€ 1.069 p.p. i
Exclusief: Transfers, evt. verhoging luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.

Het in Scandinavië gelegen Finland staat bekend om zijn vele meren, hete sauna's en het prachtige (sneeuwl)andschap. Een huskytocht in Fins Lapland prijkt bovenaan de bucketlist van mening reiziger, net als het spotten van het noorderlicht. Maar ook in de zomer is Finland een heerlijke bestemming: neem een verfrissende duik en laat je in de zon opdrogen terwijl je uitkijkt over een uitgestrekt meer. Klinkt goed? De inwoners van Finland zijn niet voor niks het gelukkigste volk ter wereld!

 

Deze reis start in Helsinki, waar je de eerste twee nachten in een hotel verblijft. Op die manier heb je alle tijd hebt om de stad te ondekken. Op de derde dag haal je je de camper op bij verhuurder McRent en kan jouw road trip door Finland beginnen. Bepaal je eigen route en ontdek het Finse natuurschoon in je eigen tempo. Of maak gebruik van onze routesuggestie en ontdek steden Helsinki en Turku, waarna je afreist richting het magische Lapland. Daar bezoek je het Fins kerstthemapark in Rovaniemi en ontspan je in een sauna. Onderweg geniet je van de Scandinavische vrijheid: de Finnen geloven dat de natuur van iedereen is en wildkamperen is toegestaan. Durf jij je camper te parkeren op een afgelegen plekje en te douchen in een beek? Een camping opzoeken kan natuurlijk ook: de gastvrije Finse bevolking zal je met open armen ontvangen.  Op de 16e dag van je reis zit jouw avontuur er helaas weer op en lever je je camper in bij McRent, waarna je met een directe vlucht naar huis vliegt.

 

Ben je al overtuigd? Wij wel: een camperreis door Finland, móet je eens meegemaakt hebben.


VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen