Nieuwe wegbrengcampers

Enkele malen per jaar ontvangt Travelhome van de verhuurders in Amerika en af en toe ook in Canada aanbiedingen voor nieuwe wegbrengcampers. Travelhome biedt dergelijke wegbrengcampers aan in samenwerking met de verhuurders omdat in het voorjaar een (groot) aantal campers van de ene naar de andere locatie verplaatst moeten zien te worden. In veel gevallen komen de campers rechtstreeks uit de fabriek en moeten ze vanaf daar naar de verhuurlocaties gebracht worden. De fabriek is vrijwel altijd gelegen nabij Chicago, de inleverlocaties verschillen per verhuurder en special. U test tijdens uw reis de gloednieuwe camper en er wordt van u gevraagd eventuele zaken die nog niet helemaal in orde te zijn te melden, zodat deze verholpen kunnen worden voordat de campers verhuurd gaan worden. 

Travelhome heeft geen inzicht in het aantal (nieuwe) campers dat per seizoen voor de verhuurders weggebracht moet worden, dit wordt door de verhuurders zeer kort voordat de wegbrengcamper wordt aangeboden aangekondigd. De lopende aanbiedingen voor nieuwe wegbrengcampers kunt u terugvinden bij de bestemmingen Amerika en Canada onder het tabblad pakketreizen. Het kan zijn dat momenteel geen enkele wegbrengcamper op de website staat, normaliter zijn de reizen namelijk snel uitverkocht en staan ze slechts voor beperkte tijd online. Bij iedere nieuwe special wordt door Travelhome een digitale nieuwsbrief verstuurd, wanneer u zich hierop abonneert blijft u op de hoogte van de nieuwste specials voor het komende seizoen. Klik hier om u aan te melden voor de Travelhome nieuwsbrief.

  • Deze wegbrengcampers zijn niet te combineren met andere acties en/of kortingen.
  • Voor nieuwe wegbrengcampers gelden naast de Travelhome- en de ANVR voorwaarden ook aanvullende voorwaarden van de verhuurder met betrekking tot de aanbieding. Deze kunt u terugvinden op het boekingformulier van de pakketreis, voordat u akkoord gaat met deze voorwaarden.
  • Bekijk de veelgestelde vragen over nieuwe wegbrengcampers.
  • Lees de belangrijke informatie bij de voorbereiding van uw reis.

huidige nieuwe wegbrengcampers:

Apollo/star rv

Nieuwe wegbrengcampers 2019 - Camper Plus
Nieuwe wegbrengcampers 2019 - Camper Only

Cruise America

Nieuwe wegbrengcampers Cruise America 2019

Routesuggesties voor uw wegbrengcamper:

Reisverslagen voor uw wegbrengcamper:

Lees eens een van de vele reisverslagen om de nodige inspiratie op te doen voor uw wegbrengcamperreis. Velen gingen u voor en kozen ook voor een unieke wegbrengaanbieding.


  US_Arches_Dedicatedarch   US_Yellowstone_geiser