Flaming Gorge

Flaming Gorge Dam, 5995, Dutch John, UT 84023, Verenigde Staten

De fantastische Green River zorgt voor een geweldig park in zowel Wyoming en Utah: Flaming Gorge. Een gigantisch en prachtig gebied waar je je ogen uitkijkt. Kijk vanaf de rand op het water, of bekijk juist de prachtige hoge wanden vanaf het water. Flaming Gorge biedt zoveel prachtige mogelijkheden, je kijkt hier je ogen uit!

MOOISTE PLEKKEN IN FLAMING GORGE

RED CANYON

Red Canyon Visitor Center, loop er binnen en laat je verrassen door het magnifieke uitzicht. Wanneer je dit unieke visitor center binnenloopt weet je eigenlijk al genoeg; je bent hier in een fantastisch gebied. Vanaf het Visitor Center kun je verschillende (korte) wandelingen doen langs de Red Canyon. Dit is absoluut de moeite waard, om elke bocht is het uitzicht weer net anders en weer net zo prachtig. 

FLAMING GORGE DAM

Deze indrukwekkende dam is gratis te bezoeken en biedt niet alleen interessant kijkje in een werkende dam, maar ook veel informatie over de omgeving. Het uitzicht op deze dam is misschien nog wel het meest spectaculair vanaf waterhoogte, om zo de gigantische 150-meter hoogte echt goed in je op te kunnen nemen. Een hele leuke mogelijkheid om de dam te bekijken is door middel van de Little Hole Trail. Naast het spectaculaire uitzicht op de dam loop je hier over een pad langs het water en door de geweldige canyon.

SHEEP CREEK OVERLOOK

Het voelt misschien alsof je voor een schilderij staat, maar toch is dat niet zo. De kleuren en het prachtige uitzicht zijn écht. Sheep Creek Overlook is een uitzichtpunt in Flaming Gorge die je bij een bezoek zeker niet mag overslaan. Geniet hier van het bijzondere uitzicht op deze prachtige omgeving. 

LUCERNE MARINA

In Flaming Gorge National Recreation Area zijn een aantal havens te vinden, waar Lucerne Marina er een van is. Wat juist deze haven zo leuk maakt? Het is hier ook mogelijk om voor een (halve) dag een boot te huren. Kun je net als ons geen genoeg krijgen van de prachtige omgeving in Flaming Gorge? Overweeg dan zeker om het ook vanaf het water te bekijken! Vanaf deze haven kun je zelfs door de Red Canyon varen en zo het Red Canyon Visitor Center vanaf het water gaan bekijken. De spectaculaire kleuren, de prachtige canyon wanden en met een beetje geluk de Bighorn sheep aan de rand van het water zorgen voor een onvergetelijke dag op het water. Vanaf Lucerne Marina ben je binnen een paar minuten met de camper weer op de naastgelegen camping, zodat je volop kunt nagenieten aan de waterrand. 

FLAMING GORGE MET DE CAMPER

Flaming Gorge National Recreation Area beslaat een groot gebied op de grens van Utah en Wyoming. Een prachtige stop tijdens jouw camperreis door de Rocky Mountains van de Verenigde Staten. Flaming Gorge is erg goed begaanbaar met de camper en ook is het geen enkel probleem de camper te parkeren bij de verschillende uitzichtpunten, wandelingen en Visitor Centers. 
Verspreid over Flaming Gorge liggen verschillende campings waar je met de camper kunt overnachten. Zoek een heerlijk plekje uit aan het water, en geniet van de prachtige natuur. 

FLAMING GORGE TIJDENS EEN CAMPERREIS

Wil je een bezoek aan Flaming Gorge tijdens jouw volgende camperreis niet overslaan? Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden om deze prachtige plek om te nemen in de route van jouw camperreis! Met de grote steden als Salt Lake City en Denver in de buurt, zijn er genoeg mogelijkheden om jouw perfecte camperreis samen te stellen. Met zijn ideale ligging in het noordwesten van de Verenigde Staten, geeft Flaming Gorge voldoende mogelijkheden om een bezoek te combineren met de andere prachtige natuur in de omgeving. Vanuit Denver rijd je via Rocky Mountain National Park en Dinosaur National Monument naar dit prachtige park. Misschien is het vanuit Salt Lake City wel jullie eerste stop met de camper, voor je de weg vervolgt richting Craters of the Moon, Grand Teton National Park en Yellowstone National Park. Ook met jouw ideale camperreis in het Zuidwesten van de Verenigde Staten is dit geweldige park goed te combineren. Na een bezoek aan het prachtige Zion National Park, Bryce Canyon National Park en Moab en omgeving biedt Flaming Gorge weer een fantastische nieuwe omgeving om te verkennen tijdens jouw camperreis. Uiteraard helpen onze ervaren reisexperts je graag verder met de beste route voor jouw volgende camperreis!

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties