Bucketlist West-Amerika

De ultieme reisbeleving om nooit te vergeten!

BUCKETLIST WEST-AMERIKA 
De ultieme reisbeleving om nooit te vergeten!

 

Tijdens deze camperreis bezoek je de meest bekende parken die West-Amerika rijk is. Alle campings en zelfs 6 spectaculaire excursies hebben wij al voor je vastgelegd. Voor jou betekent dat je je niet zelf hoeft te bekommeren over de route, het boeken van campingplaatsen of de kosten van campings onderweg. Als dat geen vakantie is! 

 

Jouw Amerikaanse avontuur begint zodra je in het toestel van KLM stapt. Deze rechtstreekse vlucht brengt je naar de entertainment stad Las Vegas. De lichtjes, neon-borden en de schouwspellen van de casino's heten je welkom zodra je de Strip betreedt. Maak kennis met Las Vegas tijdens de Fly-Over (1) die wij al voor je geregeld hebben! Na twee nachten in een van de MGM-Resorts is het tijd om jouw huisje op wielen op te halen.

 

Met een tussenstop in Barstow en het spookstadje Calico rijd je naar het eerste park dat niet mag ontbreken tijdens jouw camperreis: Sequoia en Kings Canyon National Park. In dit park bezoek je de beroemde mammoetboom General Sherman Tree. Nadat je 's werelds grootste bomen hebt bezichtigd, is het tijd om door te rijden naar Yosemite National Park. Amerika's op twee na oudste park behoort met zijn granieten rotskliffen, denderende watervallen en groene valleien écht tot een van de mooiste stukken natuur van Amerika.

 

Na je bezoek aan deze highlight staat San Francisco op het programma. Amerika's meest tolerante stad heeft een duidelijk centrum met winkels, restaurants en bars én je kunt er te voet heel veel bekijken. Breng een bezoek aan de zeeleeuwen op Pier 39 en maak een ritje in de Cable Car. De fietstocht over de Golden Gate Bridge (2) is al voor je gereserveerd. Genoeg tijd? Dan is een tour over gevangeniseiland Alcatraz een must do!

 

Je rijdt verder over de iconische Highway 1. Houd je ogen open voor zeehonden en dolfijnen en geniet van het uitzicht over het glinsterende water. De volgende stop is Carmel / Monterey. Na een nachtje op de camping staat de boot al op je te wachten. Vandaag ga je walvisspotten (3), dus houd je fotocamera maar in de aanslag! De dag sluit je af op Cannery Row, dé hoofdstraat van Monterey met gezellige restaurantjes en winkeltjes.

 

Na een overnachting bij Pismo Beach / Morro Bay rijd je verder door over de Highway 1 naar Los Angeles. In deze sterrenstad verveel je je geen moment. Neem Uber naar Venice Beach en fiets over de boulevard naar Santa Monica Pier. Hier geniet je van een prachtige zonsondergang. Wandel over de Walk of Fame en maak een selfie met de ster van jouw favoriete artiest. De in cementgegoten handen vind je bij het Grauman's Theatre, in welke handen passen de jouwe? Liever naar een pretpark, Disneyland en Universal Studio's Hollywood slaan de poorten voor je open.

 

In Joshua Tree National Park en slaap je onder de sterren: Joshua Tree staat naast zijn woestijnachtige uitstraling en geweldige rotspartijen bekend om zijn heldere sterrenhemel. Via Kingman en een stukje Route 66 vervolg je de weg naar Grand Canyon National Park, waar de wandelpaden je langs de rand van deze immense canyon voeren. Deze canyon is zó groot dat het maar moeilijk te bevatten is, daarom hebben wij in deze reis een helikoptervlucht (4) voor je opgenomen. Zie de canyon onder je voorbij gaan en je wordt sprakeloos wanneer je de enorme omvang waarneemt. Voor watersportactiviteiten, een verfrissende plons en uitstapjes naar Horsehoe Bend en Antelope Canyon ben je op de juiste plek bij Page / Lake Powell. Antelope Canyon is een bijzonder mooie slotcanyon. De canyon is alleen toegangelijk middels een tour, en natuurlijk hebben wij de tour door de Upper Canyon (5) voor je vastgelegd. 

 

In Bryce Canyon National Park rijd je met je camper van uitzichtpunt naar uitzichtpunt en kijk je uit over de spectaculaire rode hoodoo's. Daarna maak een wandeling waarbij je je tussen deze prachtige hoodoo's begeeft. Groene bomen, kabbelend water en zandstenen bergwanden in een variëteit aan kleuren zijn het beeld van Zion National Park. Deze oase staat in contrast met Bryce Canyon. De gratis shuttlebus brengt je door het hele park naar de diverse wandelroutes zodat je dit park optimaal kunt verkennen.

 

Vanuit Zion National Park rijd je terug naar Las Vegas, waar je nog één nacht op de camping verblijft voordat je de camper gaat inleveren. Ga nog eens heerlijk uiteten, zoef met de zipline door Fremont Street en sta verstelt van het verbluffende uitzicht dat je hebt wanneer je op de top van de Highroller (6) zit! De kaartjes voor de Highroller, die hebben we al voor je klaar liggen zodat je een onvergelijke afsluiting hebt van jouw Bucketlist camperreis door West-Amerika.

 

De volgende dag is het tijd om gedag te zeggen tegen jouw huisje op wielen waar je een onvergetelijk avontuur mee hebt beleefd. Het KLM-toestel staat al klaar om je met een rechtsteekse vlucht terug naar huis te brengen. Gesterkt door talloze schitterende herinneringen en kostbare foto's, land je de volgende dag weer veilig op Nederlandse bodem.

 

Let op: De nationale parkenpas voor Amerika is niet inbegrepen in deze pakketreis. Voor meer informatie of het aanschaffen van America the Beautifull Pass bezoek je de website van National Park Service

 

De beschreven route is gebaseerd op de campings en excursies die zijn opgenomen in het campingpakket. Deze zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien een camping of excursie geen beschikbaarheid heeft, kiezen wij voor de camping een passend alternatief en bespreken wij de mogelijkheden voor alternatieve excursies. We proberen in dat geval een camping of excursie te kiezen die op of zo dichtbij mogelijk de oorspronkelijke route ligt. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen