Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Bioscopen in Amerika

In de Verenigde Staten is het aantal bioscopen in 20 jaar bijna verdubbeld. 20 jaar geleden waren er ongeveer 20.000 bioscopen in Amerika, momenteel zijn dit er bijna 40.000. Dit zijn alleen nog maar de bioscopen die overdekt zijn. Als je dus een camper huurt in Amerika, is er vrij vaak een bioscoop in de buurt!

Zogenaamde drive-in bioscopen worden namelijk steeds populairder in de Verenigde Staten. Zeker als je een camperreis maakt door Amerika kan het leuk zijn om zo’n soort bioscoop eens te bezoeken. Een drive-in bioscoop is een bioscoop die is gevestigd op een heel groot veld. Op dit veld kun je jouw auto parkeren en zo vanuit jouw auto de voorstelling bekijken op het (reusachtige) scherm dat voor op het veld opgesteld staat.

HUUR EEN CAMPER IN AMERIKA EN BEZOEK EEN BIOSCOOP

Het aantal van deze zogenaamde drive-in bioscopen is wel een grote rage, maar relatief gezien zijn er nog maar weinig van dit soort bioscopen. Het totaal aantal drive-in bioscopen ligt nu net iets boven de 600. Het kan echter zeker de moeite waard zijn om zo’n soort bioscoop te bezoeken als je met jouw camper door Amerika reist. Op deze manier hoeft je je niet druk te maken over de vraag waar je de camper laat en aan de andere kant is het natuurlijk een leuke ervaring om op deze manier naar de bioscoop te gaan. Camperhuur wordt op deze manier nog aantrekkelijker. Verder zijn zogenaamde drive-in bioscopen vaak ook nog goedkoper dan reguliere bioscopen.

Naar welke bioscoop je ook gaat tijdens jouw camperreis door Amerika, je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat er een ruim aanbod aan (grote) bioscopen is, met voldoende keuze uit nieuwe films, tegen een schappelijke prijs! Zo wordt jouw campervakantie nog leuker!

Praktische info