Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Long John Silver’s

Ben je net als Jim Patterson (eigenaar Long John Silver's) een echte visliefhebber? Nadat hij terugkeerde van een vakantie aan de kust was hij compleet verkocht. Zijn idee was duidelijk: de unieke visgerechten van de kust naar de rest van Amerika brengen. Het eerste restaurant opende in 1969. Het eerste restaurant werd geopend in Lexington in Amerika. Alle restaurants hebben dezelfde uitstraling, wat herkenbaar is aan het zee thema. Een uniek object in de restaurants is een bel die klanten kunnen luiden als ze tevreden zijn over de service en het eten van Long John Silver’s. Je kunt tijdens je camperreis zeker eens gaan eten bij Long John Silver’s wanneer je van visgerechten houdt. 

ETEN BIJ LONG JOHN SILVER'S TIJDENS JE CAMPERREIS

Ga je een camper huren in Amerika en wil je tijdens jouw camperreis eens bij Long John Silver’s gaan eten? Dit is mogelijk, je zult het fastfoodrestaurant vast tegenkomen tijdens jouw campervakantie.
Long John Silver’s staat voor de versheid en kwaliteit van producten. Het menu bestaat zoals eerder vermeld voornamelijk uit visgerechten, maar op het menu is tevens kip te vinden. Wat biedt het menu van Long John Silver’s? Dit is erg gevarieerd. Een aantal gerechten die op het menu staan zijn sandwiches, frietjes, taco’s, kabeljauw en garnalen. Ook desserts zijn verkrijgbaar. Voor kinderen heeft Long John Silver’s een speciale kids maaltijd op het menu staan. Als hoofdgerecht kunnen kinderen kiezen uit kip of gebakken garnalen. Houd je van vis en wil je gedurende jouw camperreis eens snel en goedkoop gaan eten, dan is Long John Silver’s zeker een mogelijkheid. 

 

Praktische info