Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Starbucks

Tijdens je camperreis maak je veel kilometers op een dag. Je moet dan natuurlijk wel scherp blijven. De ene doet dit met genoeg slaap en op tijd van chauffeur wisselen, maar ook een kop koffie doet vaak al wonderen. Een van de bekendste koffieketens wereldwijd is Starbucks. In 1971 opende de eerste Starbucks in Pike Place market Seattle. Starbucks wil een bedrijf zijn waar het gevoel van saamhorigheid centraal staat. Tegenwoordig is Starbucks de grootste koffiebrander en -verkoper ter wereld. Zij hebben 15.000 vestigingen in 50 landen. 

Een bezoek brengen aan Starbucks tijdens uw camperreis

Ook in Canada is Starbucks te vinden. De koffieketen heeft een uitgebreid assortiment met verschillende soorten koffie. Van Caffé Latte tot Cappuchino en van Iced Caffé Latte tot Espresso Macchiato, er is voor ieder wat wils. Voor de niet-koffieliefhebbers is er ook voldoende keuze, denk hierbij aan de verschillende soorten Frappuccino's of gewoon een kopje thee. Bij Starbucks kun je tevens heerlijke broodjes en salades bestellen. Als je zin hebt in wat lekkers bij de koffie dan ben je bij Starbucks ook aan het juiste adres. Starbucks heeft verschillende soorten muffins, gebak en koekjes in het assortiment. 

Wil je snel je route weer vervolgen? Je kunt bij Starbucks ook je drankjes meenemen. Of is het tijd voor een WiFi stop? Ook bij Starbucks kun je gebruik maken van gratis WiFi.

 

Praktische info