Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

The Cheesecake Factory

Wellicht ga je binnenkort een camper huren in Amerika. Heb je na een lange dag reizen met de huur camper geen zin om zelf te koken? Of wil je gewoon een avondje gezellig buiten de deur eten? In dat geval kun je altijd een bezoek brengen aan een van de vele restaurantketens in Amerika. Een van deze ketens is The Cheesecake Factory. Bij deze keten kun je lunchen en dineren en zoals de naam al aangeeft hebben ze er heerlijke cheesecakes. De keten is opgericht door Evelyn, David en Oscar Overton. De eerste vestiging opende zijn deuren in het jaar 1978 in Calabasas Hills in de staat Californië. Op het moment heeft The Cheesecake Factory 151 vestigingen in Amerika. Je zult tijdens je camperreis Amerika vast eens een vestiging van The Cheesecake Factory tegenkomen.

ETEN BIJ THE CHEESECAKE FACTORY TIJDENS JE CAMPERREIS

Wil je tijdens je camperreis eten bij The Cheesecake Factory? Het menu is vrij uitgebreid. Het varieert van salades, sandwiches, omeletten en verschillende soorten desserts. Ook voor heerlijke cocktails ben je bij The Cheesecake Factory aan het juiste adres. De keten biedt een groot assortiment aan cocktails en andere dranken. Maak je een camperreis met kinderen? Een kindermenu kun je verkrijgen bij The Cheesecake Factory, dit kun je vragen aan een van de serveersters in het restaurant. Aan de gasten met allergieën en diëten heeft deze keten ook gedacht. In alle restaurants kun je vragen naar de voedingsinformatie van de producten die op het menu staan. Bij The Cheesecake Factory is het tevens mogelijk om telefonische bestellingen door te geven, waarna jouw bestelling aan huis(camper) wordt afgeleverd, deze service wordt Curbside to-go genoemd.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Cheesecakes op het menu, breng dan tijdens jouw camperreis door Amerika een bezoek aan The Cheesecake Factory.
 

Praktische info