met Air Canada naar Canada!

Vlieg rechtstreeks naar Toronto, met Air Canada, de beste Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij in 2019 volgens Skytrax en dit voor de achtste keer in tien jaar tijd. 

Aan boord van de vlucht Amsterdam - Toronto biedt Air Canada in Economy Class een zeer comfortabele stoel met goede beenruimte (seat pitch 82-84cm), een volledige maaltijd en gratis drankenservice. In Premium Economy class reis je in luxueuze stoelen in een aparte cabine met extra voordelen zoals 18cm meer beenruimte, Premium maaltijden en Priority service op de luchthaven. Onze nieuwe Executive Pod in Air Canada’s Signature Class, maakt het vliegen nog comfortabeler. De stoelen in de ‘lie flat modus’ zijn maar liefst 2,03 m lang en 53 centimeter breed.


Ongeacht de klasse, geniet elke passagier van honderden uren top-entertainment op een persoonlijk high tech touchscreen-entertainmentsystem, van gate tot gate.

Gezien de huidige situatie rondom het COVID-19 virus heeft Air Canada extra maatregelen genomen en CleanCare+ geintroduceerd:


De dagelijkse vlucht biedt in Toronto aansluiting op meer dan 120 routes naar bestemmingen in Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via Toronto naar Havana te vliegen maar ook naar steden als Denver, Boston, Las Vegas en Miami. Je hoeft in Toronto niet de bagage van de band te halen als je verder vliegt met Air Canada of United Airlines.  


Het netwerk van Air Canada rijkt over 6 continenten en telt meer dan 200 bestemmingen. Air Canada vliegt naar meer dan 60 Canadese bestemmingen en meer dan 55 bestemmingen in Amerika. Air Canada maakt onderdeel uit van de Atlantic Joint Venture samen met Lufthansa en United Airlines. 


Wanneer je via Travelhome een vlucht boekt met Air Canada, ontvang je bij je boeking een gratis benzinevoucher t.w.v. CA$100,-! Dit is geldig voor alle eindbestemmingen in Canada behalve Toronto en in het vluchtschema moeten de vluchtnummers AC826/AC827 voorkomen. OP=OP!


Wil jij dit jaar op camperreis naar Canada en genieten van het voordeel van een gratis benzinevoucher?

Bekijk dan snel een van de samengestelde camperreizen op deze pagina of vraag een gratis reisvoorstel aan!

Camperreis op maat

Laat onze reisexperts een camperreis op maat voor je samenstellen!
Je ontvangt binnen enkele dagen vrijblijvend een uitgebreide offerte.
Travelhome op de vakantiebeurs!