Travelhome Blog

Whistlers Campground in Jasper N.P. is in 2019 gesloten

In het hele seizoen van 2019 is Whistler's Campground in Jasper National Park dicht voor renovatie. Houd hier rekening mee met de voorbereiding voor jouw camperreis door West-Canada. Lees verder voor de alternatieven.


Bosbranden in Pigeon Valley - Nieuw Zeeland

Er zijn bosbranden in Pigeon Valley bij de plaats Wakefield in de regio Nelson. Lees verder voor meer info.


Calamiteit vastgesteld in Queensland n.a.v. overstromingen

Update 5-2: Calamiteit vastgesteld in Queensland n.a.v. overstromingen. Op dit moment is er sprake van hevige regenval en overstromingen in de staat Queensland in Australië. Hierdoor kan het zijn dat je jouw geplande route niet kan rijden. Lees hier verder voor meer info en handige links voor de actuele situatie.


Cruise America opent nieuwe locatie New York

Camperverhuurder Cruise America opent een nieuwe ophaal- en inleverlocatie in New York. Lees verder voor meer info.


Shutdown in de VS - de gevolgen

Vandaag is de shutdown in de Verenigde Staten in werking getreden waardoor niet essentiële overheidsdiensten gesloten zijn. Wat betekent dit voor u?


Test elektrische camper in Nieuw-Zeeland

De auto-industrie is al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van elektrische auto’s, maar de camperwereld loopt hierin nog wat achter. Travelhome is dan ook verheugd dat een van de verhuurbedrijven waar wij in Nieuw-Zeeland mee samenwerken – Jucy – op dit moment een elektrische camper aan het testen is.


Nationale parkenpas Canada bestellen met korting!

Ga je volgend jaar op camperreis naar Canada? Bestel dan vóór 31 december 2018 de nationale parkenpas met korting!


Update 12-11: Bosbranden Los Angeles

Op dit moment woeden er een grote bosbranden in Thousand Oaks in Los Angeles. Lees verder voor meer informatie over deze brand.


Update 10-10: Noodtoestand Florida om naderende orkaan Michael

Er zijn in verschillende gebieden in Florida de noodtoestand uitgeroepen door naderende orkaan Michael. Lees verder voor meer informatie.


Aangescherpte douanecontrole Nieuw-Zeeland

Per 1 oktober kan de Nieuw-Zeelandse douane reizigers bij binnenkomst vragen een elektronische apparaat te ontgrendelen of code voor het openen te geven. Lees verder voor meer informatie.