Travelhome Blog

Deuren van Cuba staan open - focus op natuur

Cuba verwelkomt kampeerders met open armen, waar enkele jaren geleden wildkamperen nog verboden was is er nu een grote focus op reizen in de natuur.


Vroegboekkortingen op camperhuur Amerika en Canada in 2019!

Een camperreis vroegboeken loont, dat is een feit! De vroegboekkortingen op camperhuur zijn elk jaar weer erg aantrekkelijk. Wacht daarom niet te lang met het maken van je vakantieplannen. Kijk verder om te zien wat voor voordeel jou dat kan opleveren.


Opening van de Tioga Pass (Yosemite National Park)

Vanaf dit moment is de Tioga Pass (highway 120 East) die door Yosemite National Park loopt geopend voor het seizoen. Lees verder voor meer informatie.


Overstromingen Osoyoos-gebied West-Canada

In de provincie British Columbia zijn meerdere overstromingen door hoog water. Dit heeft als gevolg dat er modderstromen en wegafsluitingen zijn. Lees verder voor meer info.


Waterschaarste Kaapstad - Zuid-Afrika

Vandaag hebben wij bericht ontvangen van verhuurders in Zuid-Afrika dat er een extreme waterschaarste heerst in Kaapstad (en omgeving) wat óók gevolgen kan hebben voor uw camperhuur. Bekijk hier het bericht (Engels).


(Gratis) shuttlebussen rondom Lake Louise

Om de grote (parkeer)drukte in Lake Louise en omgeving beter onder controle te hebben, biedt Parks Canada (gratis) shuttles aan naar de populaire highlights. Lees snel verder voor meer informatie over deze shuttles.


Best Time RV opent 3 locaties in Canada!

Best Time RV opent 3 locaties in Canada! afgelopen week heeft Best Time RV aangekondigd dat ze per 1 mei 2018, 3 locaties openen in Canada. Vanuit Vancouver, Calgary en Toronto kunt u 3 verschillende campertypes huren, de CE-23, CB-21 en de CJT-19 (Jeep + Caravan).


Test elektrische camper in Nieuw-Zeeland

De auto-industrie is al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van elektrische auto’s, maar de camperwereld loopt hierin nog wat achter. Travelhome is dan ook verheugd dat een van de verhuurbedrijven waar wij in Nieuw-Zeeland mee samenwerken – Jucy – op dit moment een elektrische camper aan het testen is.


Cycloon Nieuw-Zeeland op komst

In de nacht van dinsdag op woensdag wordt de landval van cycloon Gita in het zuidereiland van Nieuw-Zeeland verwacht. Lees meer over de mogelijke gevolgen hiervan.


Overstromingen Zuidereiland Nieuw-Zeeland

Er zijn overstromingen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland door het staartje van tropische cycloon Fehi.