Travelhome Blog

Update 10-10: Noodtoestand Florida om naderende orkaan Michael

Er zijn in verschillende gebieden in Florida de noodtoestand uitgeroepen door naderende orkaan Michael. Lees verder voor meer informatie.


Aangescherpte douanecontrole Nieuw-Zeeland

Per 1 oktober kan de Nieuw-Zeelandse douane reizigers bij binnenkomst vragen een elektronische apparaat te ontgrendelen of code voor het openen te geven. Lees verder voor meer informatie.


KLM vliegt vanaf komende zomer naar Las Vegas!

Vanaf 6 juni 2019 breidt KLM haar netwerk uit met nieuwe bestemming Las Vegas (LAS). KLM start met 2 vluchten per week op donderdag en zondag en vliegt m.i.v. 2 juli 2019 drie keer per week op dinsdag, donderdag en zondag met een Boeing 787 Dreamliner.


Update 18-9: Going-to-the Sun Road is weer geopend in Glacier N.P.

Update 18-9: Going-to-the Sun Road is weer geopend. Door een bosbrand is er een weg afgesloten in Glacier N.P. Het gaat om de doorgaande weg tussen Logan Pass en net iets ten noorden van de westingang. Kijk hier voor meer informatie.


Update 14-9: Orkaan Florence bereikt Zuidoost-Amerika

Update 14-9: Orkaan Florence bereikt Zuidoost-Amerika. Hij is afgezwakt naar 'slechts' een wervelstorm uit eerste categorie maar heeft nog hoge windsnelheden. Vooral aan de kust in North Carolina en South Carolina zijn voorzorgsmaatregelen getroffen. Lees verder voor meer info over orkaan Florence.


Vroegboekkortingen op camperhuur Amerika en Canada in 2019!

Een camperreis vroegboeken loont, dat is een feit! De vroegboekkortingen op camperhuur zijn elk jaar weer erg aantrekkelijk. Wacht daarom niet te lang met het maken van je vakantieplannen. Kijk verder om te zien wat voor voordeel jou dat kan opleveren.


KLM Werelddeal Weken weer van start!

De luchtvaartmaatschappij KLM is vanaf vandaag weer van start met de Werelddeal Weken. Maak gebruik van de volledige tarieven voor jouw camperreis naar een van onze vele bestemmingen waarvan onder andere Amerika en Canada.


Oostingang Zion N.P. halve dag gesloten op 5 & 6 september

Er is een tijdelijke wegafsluiting tussen de oostingang van Zion N.P. en Canyon Junction in het park.


Staking Schiphol 4 september 2018 gaat niet door!

Goed nieuws voor alle reizigers die 4 september vanaf Schiphol vertrekken. De mogelijke staking gaat niet door. Er was aangekondigd dat op 4 september 2018 de beveiligers op Schiphol zouden gaan staken.


Update 23-8: Yosemite Valley weer geopend na Ferguson Fire

Update 23-8: Yosemite Valley is weer geopend na Ferguson Fire. Ook Wawona en Mariposa Grove zijn weer open. Momenteel zijn er herstelwerkzaamheden en dit kan (tijdelijke) wegafsluitingen tot gevolg hebben. Lees verder voor de meest actuele update!