Travelhome Blog

Bosbranden West-Canada

Op dit moment woeden er diverse bosbranden in British Columbia en Alberta in West-Canada. Lees verder voor meer informatie.


Update 15-8: Yosemite Valley weer geopend na Ferguson Fire

Update 15-8: Yosemite Valley is weer geopend na Ferguson Fire. Ook Wawona en Mariposa Grove zijn weer open. Er zijn nog wel enkele wegafsluitingen. Lees verder voor de meest actuele update!


Wegafsluiting in Glacier N.P.

Door een bosbrand is er een weg afgesloten in Glacier N.P. Het gaat om de doorgaande weg tussen Logan Pass en net iets ten noorden van de westingang. Kijk hier voor meer informatie.


Vroegboekkortingen op camperhuur Amerika en Canada in 2019!

Een camperreis vroegboeken loont, dat is een feit! De vroegboekkortingen op camperhuur zijn elk jaar weer erg aantrekkelijk. Wacht daarom niet te lang met het maken van je vakantieplannen. Kijk verder om te zien wat voor voordeel jou dat kan opleveren.


Wegafsluitingen in Zion N.P.

Door een storm in Zion National Park zijn er overstromingen en aardverschuivingen geweest. Hierdoor zijn er enkele wegafsluitingen in het nationale park. Lees verder om te zien welke wegen er afgesloten zijn.


Bosbranden in Ontario

In de provincie Ontario in Canada woeden op dit moment enkele bosbranden. Dit kan mogelijk zorgen voor vertragingen of omleidingen op uw route.


Update: bosbranden in West-Amerika

Op dit moment woeden er diverse grote branden in Californië en Oregon. Ook in La Tuna Canyon Park in het noorden van Los Angeles woedt momenteel de grootste bosbrand ooit. Daarnaast richting Yosemite National Park is highway 49 tussen Oakhurst en Mariposa momenteel gesloten. Lees verder voor meer informatie.


Update 25-7: Highway 1 weer geopend!

Update 25-7: Highway 1 weer geopend! Na ruim een jaar gesloten te zijn geweest wegens modderstromen en een wegverzakking, is de prachtige kustroute Highway 1 weer open!

 


Whistlers Campground in Jasper N.P. is in 2019 gesloten

In het hele seizoen van 2019 is Whistler's Campground in Jasper National Park dicht voor renovatie. Houdt u hier rekening mee met de voorbereiding voor uw camperreis door West-Canada. Lees verder voor de alternatieven.


Opening van de Tioga Pass (Yosemite National Park)

Vanaf dit moment is de Tioga Pass (highway 120 East) die door Yosemite National Park loopt geopend voor het seizoen. Lees verder voor meer informatie.