Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
BelangrijkNieuwsReisartikelTips
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaDenemarkenDuitslandEngelandFinlandFrankrijkIerlandIJslandItaliëJapanKroatiëNamibiëNederlandNieuw-ZeelandNoorwegenPolenPortugalSchotlandSpanjeZuid-AfrikaZwedenZwitserland
Filters toepassen
<
2 / 10
>
Goedkoper op camperreis in Amerika of Canada – handige bespaartips vóór en tijdens je reis.
Lees verder…
Zuid-Afrika is een land vol adembenemende landschappen, rijke culturen en diverse flora en fauna. Het is dan ook geen wonder dat het land een populaire bestemming is onder camperreizigers. Met zijn uitgestrekte natuurgebieden, indrukwekkende wildreservaten en prachtige kustlijnen biedt Zuid-Afrika tal van fantastische campings waar je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden die het land te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar wilde dieren, prachtige kustlandschappen of dramatische bergketens, de campings in Zuid-Afrika bieden een ideale uitvalsbasis voor jouw avontuurlijke camperreis.
Lees verder…
Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke manier om Duitsland te verkennen? Waarom zou je dan niet kiezen voor het huren van een camper bij Travelhome? Met een gehuurde camper heb je de vrijheid om op je eigen tempo door het land te reizen en te genieten van de adembenemende landschappen, pittoreske dorpjes en bruisende steden die Duitsland te bieden heeft. In deze blog delen we enkele onmisbare hoogtepunten en mooie campings die je niet mag missen tijdens je camperavontuur in Duitsland.
Lees verder…

Campers zijn er in alle soorten en maten. Het ene huis op wielen is het andere niet: de campers in ons aanbod variëren in model, indeling, bouwjaar, grootte en uitrusting. Als specialist op het gebied van camperreizen in o.a. Noord-Amerika en Oceanië, werkt Travelhome samen met wel 80 verschillende camperverhuurders. Allemaal bieden die verhuurders een stuk of 10 verschillende campertypes aan. De keuze is dus reuze!  

 

Wil jij op camperreis, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen: je kunt ons álles vragen over de camperverhuurders en hun campertypes. Wij hebben ervaring met vrijwel alle verhuurders en spijkeren onze kennis over hun voertuigen jaarlijks bij tijdens studiereizen en beurzen. Kortom: je bent bij ons in goede handen. 

 

Op deze pagina verdelen wij alle campertypes onder in een aantal categorieën. Op die manier hopen wij jou te helpen bij het vinden van een campertype dat aansluit bij jouw wensen. 

Lees verder…
Per 2023 is Moraine Lake Road niet langer toegankelijk voor campers en auto's. Dat schrijft Parks Canada op haar website.
Lees verder…
Tijdens je camperreis door Canada een bezoek brengen aan Amerika? Binnenkort gaat dat niet meer zonder ESTA, kondigt de U.S. Customs and Border Protection aan. Voor inreizen per vliegtuig en cruiseschip was deze digitale reistoestemming al verplicht, vanaf 1 oktober 2022 wordt daar dus het inreizen over land aan toegevoegd.
Lees verder…
Stel je voor: je gaat op camperreis door Japan, Cuba of Zuid-Afrika. Verdiep je je dan vooraf in de lokale gebruiken en gewoontes?
Lees verder…
Buiten het seizoen op camperreis vanwege de lage(re) prijs: is dat een goed idee? Het antwoord is simpel: dat ligt aan je verwachtingen. Als je weet waar je aan begint, kan het zeker heel leuk zijn om er in het voor- of najaar op uit te trekken met een huurcamper. Maar een camperreis in het laagseizoen kan ook tegenvallen als je met bepaalde zaken geen rekening houdt. In dit blog lees je alles over een campervakantie buiten het seizoen. Wij zetten we de voor- en nadelen op een rijtje en schetsen een realistisch beeld dat jou kan helpen bij jouw afweging: is een camperreis buiten het hoogseizoen iets voor mij?
Lees verder…
<
2 / 10
>