Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
BelangrijkNieuwsReisartikelTips
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaDenemarkenDuitslandEngelandFinlandFrankrijkIerlandIJslandItaliëJapanKroatiëNamibiëNederlandNieuw-ZeelandNoorwegenPolenPortugalSchotlandSpanjeZuid-AfrikaZwedenZwitserland
Filters toepassen
<
2 / 14
>
Stel je voor: je gaat op camperreis door Japan, Cuba of Zuid-Afrika. Verdiep je je dan vooraf in de lokale gebruiken en gewoontes?
Lees verder…
Het uitstellen van je camperreisplannen is niet nodig met onze flexibele annuleringsregeling!
Lees verder…
Yellowstone National Park is heropend: slechts drie weken na de ernstige overstromingen van vorige maand is 93% van de wegen door het park weer toegankelijk. 
Lees verder…
De media staan er vol mee: de problemen op luchthaven Schiphol. Stakingen en personeelstekort leiden tot vertraagde en geannuleerde vluchten, lange wachttijden en zelfs ruzies en vechtpartijen. Maar vooral: veel onbegrip. Alles is toch weer normaal? Internationale grenzen zijn open, er is vliegverkeer, we kunnen op reis! Daar zijn we met z’n allen enorm aan toe: terug naar normaal.
Lees verder…
Buiten het seizoen op camperreis vanwege de lage(re) prijs: is dat een goed idee? Het antwoord is simpel: dat ligt aan je verwachtingen. Als je weet waar je aan begint, kan het zeker heel leuk zijn om er in het voor- of najaar op uit te trekken met een huurcamper. Maar een camperreis in het laagseizoen kan ook tegenvallen als je met bepaalde zaken geen rekening houdt. In dit blog lees je alles over een campervakantie buiten het seizoen. Wij zetten we de voor- en nadelen op een rijtje en schetsen een realistisch beeld dat jou kan helpen bij jouw afweging: is een camperreis buiten het hoogseizoen iets voor mij?
Lees verder…
Regelmatig vragen klanten ons wat de beste reistijd is voor een campervakantie door de Verenigde Staten. Die vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden: Amerika is een enorm land en kent verschillende klimaten. Hierdoor is de beste tijd voor het huren van een camper in Amerika afhankelijk van naar welk gebied je reist. In dit blog lees je meer over de klimaten per regio en vertel ik je over de hoog- en laagseizoenen.   
Lees verder…
Denk jij er wel eens over om een camperreis te maken? Als jij normaal gesproken altijd in een hotel, appartement of vakantiehuis verblijft, staat het idee aan kamperen je misschien tegen. Of misschien denk je dat een campervakantie alleen is weggelegd voor echte globetrotters. Neem van ons aan: niks is minder waar! In ons blog ‘Past een camperreis bij jou?’ vertellen wij wat een campervakantie zo bijzonder maakt.

Lees verder…
Wat zijn de kosten om een camper te huren in Amerika? Ben je van plan om een camperreis te maken in Amerika? We informeren je graag over welke kosten er allemaal bij een camperreis komen kijken. De gemiddelde huurprijs van een camper kan erg variëren, en daarnaast komen er nog allerlei extra’s bij waar je ook aan moet denken.
Lees verder…
<
2 / 14
>