Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
BelangrijkNieuwsReisartikelTips
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaDenemarkenDuitslandEngelandFinlandFrankrijkIerlandIJslandItaliëJapanKroatiëNamibiëNederlandNieuw-ZeelandNoorwegenPolenPortugalSchotlandSpanjeZuid-AfrikaZwedenZwitserland
Filters toepassen
<
2 / 13
>
Denk jij er wel eens over om een camperreis te maken? Als jij normaal gesproken altijd in een hotel, appartement of vakantiehuis verblijft, staat het idee aan kamperen je misschien tegen. Of misschien denk je dat een campervakantie alleen is weggelegd voor echte globetrotters. Neem van ons aan: niks is minder waar! In ons blog ‘Past een camperreis bij jou?’ vertellen wij wat een campervakantie zo bijzonder maakt.

Lees verder…
Wat zijn de kosten om een camper te huren in Canada? Ben je van plan om een camperreis te maken in Canada? We informeren je graag over welke kosten er allemaal bij een camperreis komen kijken. De gemiddelde huurprijs van een camper kan erg variëren, en daarnaast komen er nog allerlei extra’s bij waar je ook aan moet denken. 
Lees verder…
Wat zijn de kosten om een camper te huren in Amerika? Ben je van plan om een camperreis te maken in Amerika? We informeren je graag over welke kosten er allemaal bij een camperreis komen kijken. De gemiddelde huurprijs van een camper kan erg variëren, en daarnaast komen er nog allerlei extra’s bij waar je ook aan moet denken.
Lees verder…
Ga je een camperreis maken? Wat een heerlijk vooruitzicht! Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de juiste coronamaatregelen voordat je afreist. Lees hier de regels voor Amerika en Canada en lees hier de regels voor Europa. Waar moet je je als reiziger aan houden bij terugkeer naar Nederland? Er zijn enkele handige websites waar de meest actuele informatie op te vinden is.

Op deze website van de Rijksoverheid zie je in één oogopslag waaraan je moet voldoen bij terugkeer naar Nederland. 

Bekijk ook deze handige pagina. Naast een overzicht van veilige-, hoog- en zeer hoog-risicolanden vind je op deze pagina ook de inreisregels vanuit deze landen naar Nederland.

De volgende regels gelden in ieder geval altijd, uit welk land je dan ook komt:
- Een testbewijs. Reizigers hebben altijd een negatieve test nodig als je komt uit een land buiten de EU/Schengen. Kom je uit een land binnen de EU/Schengen en heb je een vaccinatie/herstelbewijs: dan is een testbewijs niet nodig.   
- Gezondheidsverklaring
- Geen quarantaine (ook niet meer als je uit een zeerhoogrisicogebied komt, maar dan moet je wel gevaccineerd én geboosterd zijn)

De genoemde pagina's worden regelmatig aangepast en geactualiseerd. Blijf voor het juiste reisadvies de volledige regels volgen op nederlandwereldwijd.nl.

Heb je meer vragen over reizen ten tijde van corona? Bekijk dan onze veelgestelde vragen
Lees verder…
De laatste jaren zagen we het steeds vaker, foto's van lange rijen bij de entree van parken, auto's die in de berm parkeren en volle wandelroutes. Om de prachtige natuur te beschermen en te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten kiezen enkele parken er inmiddels voor te werken met een reserveringssysteem.
Lees verder…
Denk je aan Duitsland, dan denk je al snel aan de Bratwurst, Oktoberfest en uiteraard het voetbal. Dit land heeft veel meer te bieden! Duitsland is namelijk het land van de vele sprookjesachtige kastelen, prachtige rotskloven, hoge bergen met zijn heldere bergmeren en pittoreske, gezellige dorpjes.
Lees verder…
Helaas hebben we ook in 2022 nog steeds te maken met het coronavirus. Ook variëren regels per land over de noodzaak van een vaccinatie, een PCR-test of het invullen van formulieren. Aangezien deze informatie zo vaak wijzigt kunnen wij je hiervan geen compleet overzicht geven. Wel zijn er enkele handige sites die je kunt raadplegen over de laatste actuele informatie op jouw bestemming.
Lees verder…
Laatste update: 23-06-2022 (deze pagina wordt indien nodig wekelijks bijgewerkt)
Lees verder…
<
2 / 13
>