De magie van Ierland - 16- Daagse Camperreis De Magie Van Ierland

€ 1.199 p.p. i
Exclusief: Transfers, evt. verhogingen in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen
Je vertrekt van Amsterdam naar Dublin waar je ongeveer 1,5 uur later arriveert. Bij aankomst in Dublin verblijf je de eerste nacht in een hotel nabij het centrum waar je stad kunt ontdekken. Breng een bezoek aan het Guinness Storehouse of wandel door het prachtige Phoenix park. De mooiste, beste en leukste bezienswaardigheden zijn wandelend te bereiken.

 

Op dag 2 ga je de camper ophalen bij de verhuurder Mcrent. Je camperreis gaat nu echt beginnen! Ontdek de magie van het prachtige Ierland. Van levendige steden als Dublin en Belfast tot de rust van de ongerepte wildernis en de ruige kliffen aan de westkust. Duik absoluut ook eens een van de gezellige pubs in, waar folkmuziek wordt gespeeld en uiteraard veel Guinness wordt gedronken!

 

Op dag 15 van de reis moet je in de ochtend de camper weer inleveren en verblijf je nog een laatste nacht in een hotel nabij het centrum. Sluit de avond af in een van de vele pubs in de bruisende wijk Temple Bar waar je ook vele restaurantjes vindt. Slainte!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen