Lone Star State Texas

Cowboys, canyons en longhorns

LONE STAR STATE TEXAS 
Cowboys, canyons en longhorns

 

Van cowboys en longhorns tot uitgestrekte vlaktes, glooiende heuvels en de op één na grootste canyon van de VS: Texas heeft het allemaal!

 

Natuur en cultuur wisselen elkaar af tijdens deze camperreis door het uiterste zuiden van de VS. Naast de prachtige rode rotsen van Caprock Canyons State Park en de Dan Palo Duro Canyon (ook wel de Grand Canyon van Texas genoemd), bezoek je 'Live Music Capital of The World' Austin en New Mexico's hoofdstad Santa Fe. In deze stad vol kunst en cultuur vind je prachtige historische kathedralen en bouwwerken.

 

Dit camperavontuur begint met twee hotelovernachtingen in Fort Worth. Hier heb je uitgebreid de tijd om de Fort Worth Stockyards te bezoeken en de beroemde Texas longhorns in het echt te zien. Tijdens een cattle drive kun je deze imposante dieren bijna aanraken! Op dag drie van je reis begint jouw road trip door de uitgestrekte en unieke natuur van Texas en New Mexico. Geniet van bergen, woestijnen en canyons en overnacht onder een schitterende sterrenhemel. 

 

Natuurlijk is er tegen het einde van je reis nog voldoende tijd om het centrum van Dallas te bezoeken. Kom alles te weten over de moord op President John F. Kennedy, slenter door het Dallas Arts District of verken bierbrouwerijen tijdens een Brewery Tour. Deze stad biedt voor ieder wat wils! 

 

Een groot gedeelte van ons team is je voorgegaan op deze trip. Wij waren razend enthousiast! Zin om in onze voetsporen te treden? Vraag dan een offerte aan.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen