Magisch New Zealand

Reis door de wondere wereld van Nieuw-Zeeland

€ 2.929 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven of internationale toeslagen, one-way kosten $150.- , transfers en Road User Charge

MAGISCH NEW ZEALAND 

 

Reis door de wondere wereld van Nieuw-Zeeland tijdens deze 28-daagse camperreis van Auckland naar Christchurch.

 

Tijdens deze trip van een volle maand, ontdek jij al het moois dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Je landt op het Noordereiland, waar je na een overnachting in Auckland met je camper op pad gaat langs de bijzondere Bay of Islands en langs highlights als Cathedral Cove en Rotorua. Daar maak je kennis met de bijzondere Maori-cultuur. In Tongariro National Park hike je wat bekend staat als één van de mooiste dagwandelingen ter wereld. Na een bezoek aan Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, neem je de ferry naar het Zuidereiland, waar je geniet van het Abel Tasman National Park met z’n beroemde Franz Josef gletsjer. Na stops in avontuurlijk Queenstown en het schitterende Fiordland National Park, eindigt jouw reis na 27 dagen in de grootste stad van het Zuidereiland: Christchurch. Op de 28e dag van jouw reis land je na een vlucht met Singapore Airlines vanuit Christchurch weer in Amsterdam.

 

Dit wordt zeker een reis om nooit meer te vergeten!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen