Magisch New Zealand

Reis door de wondere wereld van Nieuw-Zeeland

€ 3.029 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven of internationale toeslagen, extra bestuurder, ophalen en/of inleveren op een feestdag en one-way kosten $250.-

Reis door de wondere wereld van Nieuw-Zeeland in deze 29-daagse camperreis van Auckland naar Christchurch. Je vliegt met Singapore airline vanuit Amsterdam naar Auckland waar je bij aankomst een overnachting hebt in een hotel. Op dag 3 ga jij je camper ophalen bij de verhuurder Britz en kan deze prachtige reis beginnen.

 

Deze reis start op het Noordereiland, waar u een bezoek brengt aan de prachtige Bay of Islands, het bijzondere Cape Reinga, de gezellige Cormandel Coast en het unieke Rotorua. Reis vervolgens door naar de hoofdstad Wellington, waar u met de ferry de oversteek maakt naar het Zuidereiland. Hier bezoekt u het Abel Tasman National Park, de indrukwekkende Franz Josef gletsjer en de schitterende Milford Sound. Dit wordt zeker een reis om nooit meer te vergeten!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen