Magisch New Zealand

Reis door de wondere wereld van Nieuw-Zeeland

MAGISCH NEW ZEALAND
Reis door de wondere wereld van Nieuw-Zeeland

 

Tijdens deze trip van een volle maand ontdek jij alles wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft tijdens een onvergetelijke reis van Auckland naar Christchurch.

 

Je landt op het Noordereiland, waar je na een overnachting in Auckland met je camper op pad gaat langs de bijzondere Bay of Islands en langs highlights als Cathedral Cove en Rotorua. Daar maak je kennis met de bijzondere Maori-cultuur. In Tongariro National Park hike je wat bekend staat als één van de mooiste dagwandelingen ter wereld. Na een bezoek aan Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, neem je de ferry naar het Zuidereiland, waar je geniet van het Westland National Park met z’n beroemde Franz Josef gletsjer.

 

Na stops in avontuurlijk Queenstown en het schitterende Fiordland National Park, eindigt jouw reis na 27 dagen in de grootste stad van het Zuidereiland: Christchurch. Op de 28e dag van jouw reis land je na een vlucht vanuit Christchurch weer in Amsterdam.

 

Dit wordt zeker een reis om nooit meer te vergeten!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen