Magisch New Zealand

Reis door de wondere wereld van Nieuw-Zeeland

€ 3.729 p.p.

MAGISCH NEW ZEALAND
Reis door de wondere wereld van Nieuw-Zeeland

 

Is Nieuw-Zeeland voor jou ook een land dat je eens in je leven gezien moet hebben? Stel je voor dat je in je eigen comfortabele camper stapt en de prachtige landschappen van Nieuw-Zeeland verkent. Tijdens deze camperreis van een maand ontdek jij alles wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

 

Je landt op het Noordereiland, waar je na een overnachting in Auckland met je camper op pad gaat langs de bijzondere Bay of Islands waar je, zoals de naam al zegt, vele eilandjes voor de kust ziet liggen. De volgende stop brengt je naar Cape Reinga, waar je de adembenemende uitzichten op de oceaan kunt bewonderen.


Verder naar de Coromandel, gevolgd door een ontspannen tussenstop op Waihi Beach. In Rotorua wandel je langs borrelende modderpoelen en geisers en leer je meer over de Maori cultuur, waarna je verder reist naar natuurparadijs Tongariro National Park. Hier kun je onder andere de mooiste dagwandeling van Nieuw-Zeeland maken, de Tongariro Crossing.

 

In Wellington ervaar je de bruisende kunstscene en geschiedenis voordat je met de veerboot naar Picton, op het Zuidereiland, reist en door de prachtige omgeving van Nelson en Abel Tasman National Park gaat.

 

Vanuit deze mooie regio met zijn wijngebieden en prachtige stranden reis je naar de imposante bergtoppen en gletsjers van Franz Josef en Fox. Hier kun je een mooie helikoptervlucht maken of kiezen voor een wandeling over de gletsjer.

 

Via Wanake kom je terecht in Queenstown, de avonturenhoofdstad van het land. Naast de vele activiteiten die je hier kunt ondernemen kun je ook door de winkelstraten struinen en genieten van het uitzicht op de bergketen. 

 

Je reist verder naar het meest zuidelijke deel van Nieuw-Zeeland en bezoekt hier ook studentenstad Dunedin voor je weer richting het noorden reist. Via onder andere het prachtige Lake Tekapo kom je uiteindelijk aan in Christchurch, waar je indrukwekkende reis ten einde komt. 


Dus waar wacht je op? 
Dit wordt zeker een reis om nooit meer te vergeten!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen