Campers - Magisch New Zealand

€ 3.169 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven of internationale toeslagen, one-way kosten $150.- , transfers en Road User Charge

Endeavour Camper van Apollo Camper

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Achteruitrijcamera
Uitrusting
Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, Vriezer, Koelkast, Magnetron, Radio, USB-aansluiting
Lengte
490 cm
Passagiers
Maximaal 4

Baby en kinderzitjes kunnen in dit campertype geplaatst worden en zijn ter plaatse te huur. Kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes en/of stoelverhogers in dit campertype.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper200 cm140 cm
Dinette190 cm140 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen