Op camperreis door het Zuidereiland

Populairse reis Zuidereiland Nieuw-Zeeland

Zee bij Dunedin

Deze reis door het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland brengt je naar de meest fantastische plekjes. Van bruisende steden als Christchurch tot verrassende walvistochten en van het adembenemende Abel Tasman National Park tot machtige gletsjers. Niets wordt vergeten tijdens deze mooie reis door Nieuw-Zeeland. Een ervaring om nooit meer te vergeten.Je vliegt van Amsterdam naar Christchurch en op dag 3 kom je aan in Christchurch. Bij aankomst ga je eerst uitrusten in een hotel nabij de luchthaven. Op dag 4 is het tijd om de camper op te halen bij de verhuurder. De camperreis gaat nu echt beginnen, hopelijk heb jij er veel zin in?
18 dagen / 17 nachten is de camper je eigen huisje op wielen met allen gemakken die jij nodig hebt tijdens deze prachtige reis over het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.Geniet van deze prachtige reis, op dag 21 van deze reis ga je de camper weer inleveren bij de verhuurder dezelfde avond vlieg je nog terug naar Amsterdam. Op dag 22 kom je weer aan in Nederland met een grote koffer met onvergetelijke ervaringen. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen