Travelhome favoriet West-Canada met citytrip Toronto - West-Canada met citytrip Toronto

WEST-CANADA MET CITYTRIP TORONTO
De beste combi van Oost- en West-Canada 

 

Op veler verzoek hebben wij 'm samengesteld: deze droomreis die zowel Oost- als West-Canada aandoet. Ga op onvergetelijk camperavontuur door West-Canada vanuit Calgary en ontdek de schoonheid van Oost-Canada tijdens een driedaagse stopover in Toronto. Zo zie je tijdens jouw trip best of both worlds: de adembenemende Rockies én de majestueuze Niagara Falls!

 

Drie dagen in Toronto lijken veel, maar je zult zien dat de tijd voorbij vliegt. Na je comfortabele vlucht met Air Canada check je in in je downtown hotel, waarna je alle tijd hebt om de highlights van de metropool te ontdekken. Stap op de hop-on hop-off bus, huur een fiets en neem de lift naar de top van de CN-Tower. Of struin door de gezellige straten van Kensington Market! 

 

De immense Niagara Falls zijn het hoogtepunt van jouw bezoek aan Toronto. Neem de trein, boek een dagtrip of huur een auto om dit prachtige natuurverschijnsel te bewonderen. Ga aan boord van de 'Maid of the Mist boat' om de prachtige watervallen van dichtbij te zien of bekijk de Falls van boven vanuit de Skylon Tower. Op de laatste dag heb je nog de tijd om leuke souverniers te kopen en een hapje te eten. In de middag vlieg je door naar Calgary voor de campertrip.

 

In Calgary breng je opnieuw een nacht in een hotel door om bij te tanken van je Oost-Canadese avontuur. De volgende dag staat je huis op wielen voor je klaar.

 

Calgary is de perfecte startplaats voor een camperreis door de immense Rocky Mountains: vanuit het centrum zie je de bergtoppen al liggen en binnen slechts 1,5 uur rijden bevind je je in Banff National Park. Rijd vanuit Banff via de Icefields Parkway richting Jasper National Park en geniet van adembenemende gletsjers, meren, bossen en bergen. Overweeg een stop halverwege de panoramaweg bij de Athabasca Glacier voor een excursie met de Ice Explorer over de grootste ijsmassa (buiten de poolgebieden) ter wereld! In Jasper National Park spot je de 'Big 5 van Canada' en overnacht je onder een prachtige sterrenhemel: in Jasper is nauwelijks last van lichtvervuiling. Zo zag je de hemel nog nooit!

 

Na een onvergetelijke reis lever jij je huurcamper op je 17e reisdag weer in bij de verhuurder. In het vliegtuig ga je na wat jouw favoriete vakantieherinnering is. Wedden dat je niet kunt kiezen?


VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Exclusief: transfers luchthaven - hotel v.v., evt. verhoging in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen
Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen