Per helikopter over de Rocky Mountains

Je stapt in de klaarstaande helikopter en voor je het weet begeef je je boven de witte bergtoppen. Je bent er echt en vliegt over de indrukwekkende Rocky Mountains! Na een tijdje over de bergen te hebben gevlogen zet de piloot de daling in en stop je midden in dit berggebied voor een korte wandeling. Niemand ander, alleen jullie zijn op deze prachtige plek. Strijk neer bij een waterval en proost op deze mooie ervaring voor je weer naar de helikopter wandelt voor de terugvlucht. 

 

Nog even genieten van de bergen en daarna doemt Abraham Lake voor je op. Helderblauw water omringd door bergtoppen, wat een prachtig uitzicht. Nog even genieten en dan sta je, helaas echt, weer met beide benen op de grond.

 

Foto:Travelhomies Karlijn en Tabitha tijdens hun helikoptervlucht over de Rocky Mountains

Reisexpert Tabitha vertelt:

Tijdens onze studiereis door West-Canada hebben wij deze vlucht mét wandeling gemaakt nabij Cline River en het was een ervaring om nooit te vergeten. De indrukwekkende bergtoppen, het gevoel met je kleine groepje alleen op de wereld te zijn en de champagnetoast aan het water, we hebben genoten!

Wildlife excursie

Wanneer je West-Canada bezoekt wil je uiteraard ook op zoek naar wilde dieren. Aan de kust bij Campbell River hebben we de perfecte plek voor je gevonden. Hou je ogen open voor een spectaculaire verscheidenheid aan wildlife, waaronder orka's, dwergvinvissen, dolfijnen, zeeleeuwen, zwarte beren, kaneelberen, en misschien zelfs grizzlyberen.

Foto:volgt - goede foto zoeken

Banff Gondola

Als je de Banff Gondola instapt, begin je aan een rustige rit omhoog de berg op. Terwijl je stijgt, opent zich geleidelijk een panoramisch uitzicht op de Canadese Rockies voor je.

Eenmaal boven vind je een vredige omgeving met bergen, bossen en meren die zich voor je uitstrekken. De stilte en frisse berglucht zorgen voor een gevoel van rust en een directe verbinding met de natuur.

De Banff Gondola biedt een eenvoudige en rustgevende ervaring. Of je nu komt voor het uitzicht, een wandeling wilt maken of gewoon wat tijd wilt doorbrengen in de serene bergen, hier kun je ontsnappen aan de drukte en genieten van de rust van de natuur.

Stap aan boord en ontdek de eenvoudige pracht van de natuur vanuit een ander perspectief.

Foto: Uitzicht vanaf de Banff Gondola

Hop-on Hop-off Vancouver

Grote kans dat je tijdens je camperreis door Canada ook een dag in Vancouver bent. De makkelijkste manier om alle hoogtepunten van de stad te verkennen is door mee te gaan met een hop-on hop-off bus. Deze herkenbare rode bussen rijden langs alle hoogtepunten van de stad. Je stop waar en hoe lang je zelf wil, ideaal!

 

Foto: Een van de stops tijdens je tour is Stanley Park, waar je een prachtig uitzicht op de stad hebt

Snocoach Athabasca-gletsjer

Stel je voor dat je over de Athabasca-gletsjer glijdt, omringd door glinsterend ijs en majestueuze ijsformaties. Je gids vertelt boeiende verhalen over de geschiedenis en vorming van deze natuurlijke wonderen terwijl je onderweg bent.

Op de gletsjer aangekomen stap je uit en schiet je een paar mooie foto's van de gletsjer, het dal, en natuurlijk de enorme banden van de snocoach.

Ongeacht het seizoen, deze snocoachtour biedt een onvergetelijke ervaring. Boek nu en laat je betoveren door de schoonheid van de Athabasca-gletsjer.

Foto: De snocoach boven op de Athabasca-gletsjer

Een boottocht over Maligne Lake

Stap in en vaar over het glinsterende Maligne Lake, omringd door torenhoge bergen. Je ademt de frisse berglucht in terwijl je op weg bent naar Spirit Island, een van de meest gefotografeerde plekken van Canada en niet zonder reden.

Een natuurgids aan boord deelt verhalen over het gebied, terwijl je geniet van het adembenemende landschap om je heen. Na een korte stop bij Spirit Island vaar je weer terug, een ervaring en vele foto's rijker.

Foto:Tijdens je boottoctht maak je een stop bij Spirit Island