van Christchurch naar Auckland in 29 dagen

Volg deze populaire route door Nieuw-Zeeland en bezoek veel van de bijzondere highlights. Deze reis start in Christchurch op het Zuidereiland. Bewonder de diepe fjorden tijdens een boottocht over het azuurblauwe water van Milford Sound en kijk uit naar dolfijnen. Natuurlijk mag je de glinsterende gletsjers niet overslaan, maak bijvoorbeeld een helicoptertocht boven de Fox Glacier en bekijk de immense ijsmassa en prachtige besneeuwde bergtoppen vanuit de lucht.

In Abel Tasman stap je in een kano voor een heerlijk dagje op het heldere water van dit nationale park. Spot zeeleeuwen en bijzondere vogels in de verlaten baaitjes die je onderweg passeert.

 

De ferry brengt je naar het Noordereiland tijdens een schitterende tocht door Malborough Sound. Bekijk de gezellige hoofdstad Wellington en vervolg je weg naar het vulkanische Tongariro National Park. Hier kun je de mooiste dagwandeling van Nieuw-Zeeland beleven, een pittige maar prachtige tocht door een spectaculair maanlandschap en langs felgekleurde kratermeren.

 

Over maanlandschappen gesproken: in Rotorua kijk je je ogen uit, want je vindt hier spuitende geisers, borrelende modderpoelen en felgekleurde bronnen.

 

Voordat je de camper in Auckland inlevert bekijk je de magische Bay of Islands met talloze kleine eilandjes pal voor de kust.

 

Een droomreis door een geweldig mooi land met ontzettend veel verschillende gezichten.
29 dagen, ca. 3655 km
startpunt: Christchurch

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties