TRAVELHOME VIERT CANDA DAY!

 

In Canada wordt op 1 juli Canada Day gevierd. Op deze dag vieren de Canadezen dat de grondwet op 1 juli 1867 is aangenomen. Canada is daarmee een onafhankelijk land geworden. Veel Canadezen zijn vrij op Canada Day en in sommige plaatsen vinden er festivals en optochten plaats. 


Hoe vieren wij met jou Canada Day? 


Bij Travelhome houden wij van Canada! Zelf waren we er meerdere malen en jou gunnen we ook een fantastische camperreis door het land van de duizend meren. Omdat vandaag een speciale dag is voor de Canadezen, boek jij je pakketreis naar dit schitterende land dit hele weekend met € 50,- korting. Dit bedrag wordt na het boeken in mindering gebracht op je factuur. De korting is dus nog niet verwerkt in de getoonde prijs. Boek jij een van onze zorgvuldig samengestelde pakketreizen? Dan ga jij zonder twijfel een onvergetelijke tijd tegemoet in Canada!

 

Pakketreis uitgekozen? Mooi! Heb jij gekozen voor een reis door de ruige Rocky Mountains of wordt het een road trip door Oost-Canada waarbij je de prachtige Niagara Falls gaat zien? Bovenstaande korting is geldig op alle pakketten. Ga jij jouw avontuur tegemoet met een camper van premium camperverhuurder Fraserway? Dan hebben wij nog een leuk extraatje voor je: je ontvangt bij je boeking één gratis cadeaukaart t.w.v. CA$ 20,- van keten Tim Hortons

 

Overtuigd? Wacht niet te lang met boeken: in samenwerking met Fotofabriek.nl geven wij drie keer een Foto op Forex-fotoproduct van 40 x 60 cm t.w.v. € 34,49 weg. Maak jij de 1e, 2e of 3e boeking tijdens het Canada Day weekend? Dan ontvang jij een code waarmee je zelf een prachtige creatie voor aan de muur ontwerpt. Nu alleen nog het perfecte plaatje schieten tijdens je camperreis!

 

Kosteloze annulering tot 30 november 2022

 

Ligt je reisperiode na 1 april 2023? Dan maak je automatisch gebruik van onze flexibele annuleringsregeling: tot 30 november 2022 annuleer je je reis kosteloos zonder opgaaf van redenen. 

 

Anyway, Happy Canada Day!