TRAVELHOME VIERT CANDA DAY!

In Canada vieren ze vandaag op 1 juli Canada Day. Tijdens deze dag vieren ze dat de grondwet op 1 juli 1867 is aangenomen en daarmee een onafhankelijk land zijn geworden. Op deze dag zijn veel Canadezen vrij en in sommige plaatsen vinden er festivals en optochten plaats. 


Hoe vieren wij met jou Canada Day? 

Speciaal voor deze dag hebben wij een aantal reizen voor jou samengesteld. De bovenste reis Canada Day actie - stopover Toronto en West-Canada is de beste combinatie van Oost- en West-Canada: Toronto en de Niagara Falls samen met de sensationele Rocky Mountains. Dit is een geweldige combinatie en dat maakt deze reis zo uniek. Wil je liever tijdens je reis enkel Oost- of West-Canada bezoeken? Dan hebben wij voor jou nog twee reizen samengesteld welke je beide ook op deze pagina terugvindt. In de reizen zitten enkele excursies (zoals een Hop on Hop off bus in Toronto of de Ice Explorer) welke wij gratis voor jou hebben toegevoegd! 


Wij houden bij Travelhome allemaal van het schitterende Canada en omdat het vandaag een speciale dag is bieden wij nog een leuke extra korting van 50 euro voor alle boekingen van Canada camperreizen die vandaag worden gemaakt. 


De korting geldt per boeking en is geldig voor alle nieuwe boekingen die worden gemaakt op donderdag 1 juli. De korting geldt voor complete reizen met vliegreis en camperhuur, maar ook wanneer je alleen camper bij ons boekt. Maar wist je dat er veel voordelen zitten wanneer je de complete reis bij ons boekt? Goed om even over na te denken. 

Ook krijg je bij boeking van een Fraserway camper een gratis 500-kilometerpakket kado en bij boeking van een CanaDream gratis campingstoeltjes!

 

Tevens verloten we onder alle gemaakte boekingen naar Canada die zijn gemaakt op 1 juli samen met Uitgeverij De Kring een gesigneerd exemplaar van het boek 'O Canada' geschreven door Mart Smeets!

 

Anyway, Happy Canada Day!