Travelhome-voucher (coronavoucher)

Reizen binnen Europa is voor heel veel landen weer mogelijk. Echter zijn er op diverse bestemmingen wereldwijd nog steeds ingrijpende maatregelen, waardoor wij je geen onbezorgde vakantie kunnen garanderen. Travelhome heeft daarom besloten om alle pakketreizen met vertrek tot en met 30 september 2021 (uitzondering zijn bestemmingen met een 'geel' reisadvies) niet meer uit te voeren.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je reis direct kosteloos om te boeken naar een andere vertrekdatum of je een Travelhome-voucher van ANVR/SGR (ook bekend als coronavoucher) aan te bieden. Hiermee kun je rustig op een later moment een andere reis bij Travelhome uitzoeken. De bijbehorende voorwaarden van deze voucher vind je hieronder. Let op: deze voorwaarden van deze voucher zijn onderhevig aan wijziging door alle ontwikkelingen in de markt.     

Voorwaarden

  • Je ontvangt een voucher met een geldswaarde gelijk aan de aan Travelhome reeds betaalde reissom (incl. kortingen), waarmee een nieuwe reis op een later tijdstip geboekt kan worden. Indien je bijvoorbeeld alleen een aanbetaling hebt gedaan, dan zal het bedrag van de voucher gelijk zijn aan het bedrag van deze aanbetaling.
  • De nieuw te boeken reis met de voucher dient een vertrekdatum van uiterlijk 31 december 2021 te hebben. De voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. We kunnen helaas niet garanderen dat exact dezelfde reis geboekt kan worden op het latere tijdstip.
  • Dit voucher is alleen geldig voor reizen bij Travelhome Campervakanties van ANWB. De voucher wissel je in bij het maken van een nieuwe boeking.
  • De voucher is geldig voor het omboeken van je geannuleerde reis naar een andere datum of het maken van een nieuwe boeking die afwijkt van je eerdere reisplannen. De nieuwe reis wordt geboekt onder voorbehoud van beschikbaarheid op dat moment en tegen de dan geldende tarieven.
  • Bij een hogere reissom dan de oorspronkelijke boeking zal het verschil worden bijbetaald. Bij een lagere reissom van de nieuwe reis wordt het verschil terugbetaald.
  • De voucher is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
  • Als een reis bij een reisbureau is geboekt en Travelhome is de uitvoerende reisorganisatie, dan zal het reisbureau waar geboekt is de voucher voor je aanvragen.
  • De voucher wordt zo spoedig mogelijk per mail toegezonden. De afhandeling kan enige tijd duren. Wij vragen hiervoor je begrip.
  • De voucher is in te wisselen bij een nieuwe boeking onder vermelding van het oude boekingsnummer, het oude factuurnummer en het nieuwe boekingsnummer. Dit kan schriftelijk,per email.
  • De voucher valt onder de garantieregeling van SGR (Corona-voucher) conform bestuursbesluit van 16 maart 2020 als gevolg van corona.

Laatste wijziging: 9 juli 2020

 

HEB JE VRAGEN OVER DE CORONAVOUCHER?

Kijk dan op onze pagina met veelgestelde vragen. Hier vind je antwoord op 25 vragen omtrent corona, je reis en de voucher.