The Walmart

Wie kent hem niet, de winkel waar je letterlijk alles hebt. Natuurlijk hebben we het over de supermarktketen The Walmart. Tevens de plek waar je zelfs kunt overnachten.

Met je huur camper naar the Walmart

Je hebt net je huur camper opgehaald, en je wilt de camper bevoorraden voor de reis. Waar kun je dit beter doen dan bij de grootste en bekendste supermarktketen van Amerika? Deze supermarkt heeft alles wat je nodig hebt. Van broodjes en bestek tot mobiele wifi routers en TomTom's. Ook ben je voor kleding bij deze winkel op het juist adres. Tevens is het ook mogelijk om met je huur camper te overnachten op de parkeerplaats van the walmart. Dit zijn ruime parkeerplaatsen waar het toegestaan is te kamperen. Houdt er wel rekening mee dat hier verder geen voorzieningen zijn. Je bent dus aangewezen op uw eigen faciliteiten.

Waar kan je een walmart met je huurcamper bezoeken?

Walmart is geopend in 1962 en heeft inmiddels al meer dan 11000 vestigingen. Dit betekend dat je ze bijna overal wel tegen zult komen. De supermarkten zijn allemaal erg groot, het doen van boodschappen in zo'n grote winkel is al een ervaring apart. Zorg er daarom altijd voor dat je voor het binnen gaan van de winkel een boodschappen lijstje klaar hebt. Dit scheelt enorm veel tijd in de winkel zelf. Wat je vaak niet in de winkel zult aantreffen is sterke drank. Hier zijn Amerikanen namelijk zeer streng op. Deze vind je wel in een (vaak in de buurt gelegen) slijterij. Deze hebben wel een ruim aanbod aan sterke drank.

Online blijven tijdens je rondreis Amerika camper?

Zoals zojuist vermeldt is het mogelijk een mobiel wifi abonnoment aan te schaffen. Dit is een mobiele router die je in de camper plaatst. Deze maakt via de satelliet verbinding met het een server. Je kunt dan via je telefoon, tablet of computer gebruik maken internet.  Deze routers zijn er in vele soorten. Kijk daarom van te voren even goed wat je zoekt, en hoeveel mb's/gb's je denkt te gaan verbruiken. Dit is vaak een stuk goedkoper dan een buitenland bundel van je mobiele provider.

Bijk ook:
- Las Vegas
- San Francisco
- Los Angeles

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties