Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Winkelketen Saks 5th Avenue

Als je met een camper door Amerika reist, dan zijn er veel plaatsen die je zeker moet bezoeken. Maar Amerika is ook het land van mooie merken en schitterende winkels. Eén van die winkels is Saks 5th Avenue. Als je met de camper door de Verenigde Staten reist, moet je een bezoek aan Saks 5th Avenue beslist niet overslaan.

HOE HET BEGON MET SAKS 5TH AVENUE

Saks 5th Avenue is een bedrijf dat al behoorlijk oud is. Saks 5th Avenue is opgericht in 1867 en ging enkele jaren later samen met het bedrijf Bernard Gimbel. Het duurde niet lang of het bedrijf kon een bedrijfspand openen aan de 5th Avenue in New York.

Het duurde niet lang voordat het bedrijf zich verder over de Verenigde Staten uitspreidde. Inmiddels zit Saks door de hele Verenigde Staten. Ze opende daarnaast ook winkels die niet in de Verenigde Staten liggen maar bijvoorbeeld in het Midden-Oosten en Mexico.

WAAROM GA JE NAAR SAKS?

Saks 5th avenue heeft zich gericht op het verkopen van dure designkleding, maar ook luxe servies, beddengoed, keukengerei enzovoort. De winkels die Saks 5th Avenue heeft zijn winkels bijzonder fraai ingericht en zijn daardoor zeker een bezoek waard. Saks 5th Avenue heeft 42 winkels in de Verenigde Staten, dus de kans dat je tijdens jouw camperreis door de Verenigde Staten een filiaal van Saks tegenkomt is zeker aanwezig. Overigens is Saks 5th Avenue niet van plan om op de huidige grote te blijven. Het bedrijf heeft aangekondigd in de toekomst fors te willen groeien en nieuwe winkels te openen. Een leuk detail van Saks 5th Avenue is dat de voormalig directeur van het Britse Harrods, nu de directeur van Saks 5th Avenue is.

Praktische info