Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Winkelketen Target

Als je met een camper door Amerika gaat reizen, ga je een aantal dingen zeker zien. New York wellicht, of misschien ga je wel een heel andere kant op. Welke kant je ook opgaat, je gaat één winkelorganisatie zeker tegenkomen. Die organisatie is Target.

WAAROM GA JE TARGET ZEKER TEGENKOMEN?

Amerika kent een aantal zeer grote winkelketens. Target is niet de grootste winkelketen van Amerika, maar wel de tweede grootste. Target heeft ontzettend veel filialen verspreid over alle staten van de Verenigde Staten. In totaal heeft Target 1789 filialen verspreid over de Verenigde Staten. Daarnaast heeft Target nog veel winkels in Canada. In Canada heeft Target nog eens 129 filialen.

TARGET TIJDENS JE CAMPERVAKANTIE!

Target is in 1902 opgericht door een zekere George Dayton. George Dayton was op zoek naar mogelijkheden om een winkel op te zetten en besloot dat hij hiervoor de beste kansen had in de staat Minneapolis. Hier richtte hij zijn eerste winkel op met de naam Dayton Dry Goods. Dayton kenmerkte zich door een persoonlijke aanpak. Hij kende zijn klanten, was vriendelijk tegenover zijn klanten en men kon op Dayton rekenen. Deze manier van zakendoen legde Dayton geen windeieren. De zaken gingen goed en Dayton kon meer filialen gaan openen. In 1950 werd de naam omgedoopt tot Target. Target is nu een grote organisatie met een onwaarschijnlijk groot aanbod van producten.

CAMPER HUREN IN AMERIKA, HIERVOOR GA JE NAAR TARGET!

Target is een organisatie geworden die eigenlijk alles verkoopt voor een zo laag mogelijke prijs. Veel Amerikanen waarderen deze manier van verkopen nog steeds erg, want jaarlijks doen miljoenen Amerikanen hun boodschappen bij Target. Target probeert nog steeds zich in te spannen om een maatschappelijk verantwoorde organisatie te zijn, zoals Dayton deed toen hij Dayton Dry Goods oprichtte.

Als je met een camper door Amerika reist en je komt in een situatie dat je even voor weinig geld wat kleding of wat andere spullen nodig hebt voor jouw camperreis door Amerika, dan kun je bij Target zeker je slag slaan. Target bied je een ruime keuze aan producten, voor een lage prijs en dat met veel filialen in alle staten van Amerika. Een camper huren in Amerika kost al genoeg, je hoeft je geld niet te gaan verspillen!

Praktische info