Praktische Info - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Winkelketen Ross Marshall

Ross Marshall stores, zijn warenhuizen met kleding voor zeer lage prijzen. En waar je zeker niet over heen kan kijken tijdens je bezoek aan Amerika met een gehuurde camper  zijn de warenhuizen. Van deze staan er haast ontelbaar veel en daartussen staat dus ook de Ross Marshall winkelketen.

Ze komen niet voor in New England, New York en New Jersey, dus als je er eentje spot is het aan te raden meteen binnen te gaan! Wie weet kom je er geen meer tegen.

WAAROM MAG JE ROSS MARSHALL NIET MISSEN BIJ ÉÉN VAN JE CAMPERREIZEN!

Zoals we allemaal weten zijn camperongelukjes zo gebeurd. Misschien stoot je je koffie om en mors je over je blouse en zo zijn er vele andere redenen waarom je op camperreis in Amerika wel eens nieuwe kleren kunt gebruiken. Nieuwe kleren voor een zeer lage prijs wel te verstaan. De winkels genaamd ‘Ross Dress for less’, zijn niet zomaar uit de grond gekomen. De oprichter, Ross Marshall, maakte lange werkweken van maarliefst 85 uur. Het is dus niet alleen heel handig om even bij de warenhuizen binnen te wippen tijdens dat je een camper huurt, maar ook om even te bewonderen wat een werk Ross Marshall heeft verricht.

EEN CAMPER HUREN KOST AL GENOEG? LET OP "DD'S DISCOUNTS"

Naast het feit dat de prijzen van de Ross’ kleding al ongelofelijk laag zijn,  heeft het warenhuis nog een ander warenhuis. De ‘dd discounts’. De dd staat voor ‘deep discounts’. De Ross en DD Discount stores werken vaak samen en zijn ook vaak naast elkaar gelegen. Dus, als je de ene binnengaat, ga dan gelijk ook even de ander binnen! Voor de moeite hoef je het niet te laten. Elk Grove, een werkneemster van de Ross stores, geeft aan dat alle werknemers als een team functioneren om alle klanten, dus ook jou, tevreden te stellen. Vaak zie je in winkels waar lage prijzen gehanteerd worden, de klanttevredenheid ook een stuk lager is. In de Ross dress for less winkels is dit dus niet het geval, en dat is ook een extra bezoekje waard, vind je niet? De klanttevredenheid begint al bij de parkeerplaats, waar je met gemak de camper kwijt kunt.

Praktische info